Ankara Kızılcahamam'da ceviz fidanı dağıtıldı

Ankara'da birbirinden farklı etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Başkentte bu kez Toprağıma Umut Ektim adlı bir etkinlik düzenlendi. Söz konusu etkinlikte ceviz fidanı dağıtıldığı öğrenildi.

Ankara Kızılcahamam'da ceviz fidanı dağıtıldı

Ankara'da çevre dostu projeler devam ediyor. Hem doğa bilincinin aşılanması hem de yeşil alanların yaygınlaştırılması için pek çok ilçede çeşitli çalışma ve projeler yürütülürken bu kez Kızılcahamam ilçesinde dikkati çeken bir etkinlik düzenlendi.

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi bol yeşil ormanları ile kent halkının nefes aldığı ve doğa ile baş başa kaldığı alanlar arasında yer alıyor. Ankara'nın en yeşil ilçeleri arasında yer alan Kızılcahamam'da İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Toprağıma Umut Ektim" etkinliğinde ceviz fidanı dağıtıldı.

“TOPRAĞIMA UMUT EKTİM” ETKİNLİĞİNDE CEVİZ FİDANI DAĞITILDI

Etkinliğe Kızılcahamam Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Açar, AK Parti İlçe Başkanı Güray Altunay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ümit Alkoç katıldı. Törende ceviz fidanlarının ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleştirildi.

Ankara Kızılcahamam'da ceviz fidanı dağıtıldı

Kızılcahamam Kaymakamlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Kızılcahamam Fidanlık Şefliği işbirliğinde atıl durumdaki tarım alanlarının etkinliğini arttırmak amacıyla yürütülen "Toprağıma Umut Ektim" projesi çerçevesinde üreticilere ceviz fidanı dağıtıldı.

Ankara Kızılcahamam'da ceviz fidanı dağıtıldı - Resim : 2

Toprağıma Umut Ektim projesi kapsamında dağıtılan binden fazla ceviz fidanının Chandler çeşidi olduğu öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER