ANASAYFA Kızılcahamam Kızılcahamam Belediyesi sosyal kart sahiplerine 1000 TL destek ödemesi yaptı

Kızılcahamam Belediyesi sosyal kart sahiplerine 1000 TL destek ödemesi yaptı

Ülkemizde ihtiyaç sahipleri için geliştirilen pek çok program bulunuyor. Bu programlara olan rağbet her geçen gün artarken yapılan yardımlara ilişkin açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Kızılcahamam Belediyesi tarafından sosyal kart sahiplerine bin lira tutarında destek ödemesi yapıldığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kızılcahamam Belediyesi sosyal kart sahiplerine 1000 TL destek ödemesi yaptı

Ülkemizde artan enflasyon nedeniyle maliyetlerdeki artışlar da kaçınılmaz oluyor. Artan maliyet nedeniyle art arda zam duyurusu da yapılırken bütçe dengesini sağlamakta zorlanan vatandaşlar da tasarruf yolu arıyor. Asgari geçim koşullarını sağlayamayan vatandaşlar için gerek bakanlıklar gerekse belediyeler tarafından çeşitli destekler verilirken Kızılcahamam Belediyesinden yeni bir duyuru geldi.

Kızılcahamam Belediyesi ilçede ikamet eden dar gelirli vatandaşlar için destek ödemelerine devam ederken bu destekleri de sosyal kart üzerinden gerçekleştiriyor. Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan sosyal kart desteğinin bu ay da hak sahiplerinin hesaplarına bin TL olarak ödendiği aktarıldı. 

KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNDEN 1.000 TL SOSYAL KART DESTEĞİ

Kızılcahamam Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Sosyal desteklerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal kart sahibi vatandaşlarımızın kartlarına nisan ayı doğalgaz destek tutarı yüklenmiştir.'' ifadelerine yer verdi. 

Sosyal destek ödemesinin yapıldığını belirten Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ‘’Kıymetli Hemşehrim; Doğalgaz desteği olan 1000 TL kartınıza yüklenmiştir. Bu bedel ile sadece Doğalgaz ödemesi yapılabilir.'' dedi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır?

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır?