ANASAYFA Kızılcahamam Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı

Ülke genelinde vatandaşları doğayı koruma ve çevreyi temiz tutma konusunda bilinçlendirme adına önemli bir kampanya gerçekleştirildi. 81 ilde de düzenlen kampanya yöneticiler ve her yaştan insan beraber ormanlarda temizlik yaptı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı

Türkiye son yıllarda yaşadığı orman yangınları ve hızla artan çevre kirliliği vakalarına karşı toplumun her kesiminden insanın katıldığı bir sosyal sorumluluk hareketine imza attı.

KIZILCAHAMAM'DA DOĞA İLE İÇ İÇE ANLAR

Ormanları koruma mesajının verildiği “Orman Benim” kampanyası kapsamında yurdun dört bir yanında ormanlara ve mesire alanlarına giden vatandaşlar doğayı kirleten çöpleri topladılar. Eğlenceli anların yaşandığı ve önemli mesajların verildiği kampanyaya ev sahipliği yapan yerlerden birisi de Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi oldu.

Başkentin en çok yeşillik alana ev sahipliği yapan ilçelerinden olan Kızılcahamam'da Belediye Başkanı Süleyman Acar'da dahil olmak üzere çok sayıda çocuk ve yetişkin birey ellerinde poşetler ile çöp topladı. Vatandaşlar ile birlikte çöp toplayan Başkan Acar etkinliğin vermek istediği anlama dikkat çekti.

“ÇÜNKÜ ORMAN BİZİZ”

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar “Ormanlarımızı gözümüz gibi koruyoruz. Çünkü orman benim, orman biziz. Bugün hep birlikte tek vücut olduk, geleceğimiz için ormanlarımıza sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Orman Benim etkinliğinde yer alan minik Kızılcahamamlı bireylerde eğitmenleri eşliğinde doğa ile iç içe olma fırsatı yakaladı. Beraber sosyalleşme fırsatı yakalayan çocuklar erken yaşlardan çevre duyarlılığı bilinci kazandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazeteci Serhat Karaman yazdı! Belediye başkanları artık sahaya inmeli

Gazeteci Serhat Karaman yazdı! Belediye başkanları artık sahaya inmeli