Kızılcahamam Belediyesi açık adresi nedir? Kızılcahamam Belediyesi irtibat bilgileri

Ankara'nın kuzey kısmında bulunan Kızılcahamam doğal yapısı ile de adından söz ettiriyor. Ankara'nın pek çok yerinden ve şehir dışından çok sayıda vatandaşın uğrak noktası olan bu ilçede ilk defa gidecekler için kamu binalarının adresleri araştırma konusu oluyor.

Kızılcahamam Belediyesi açık adresi nedir? Kızılcahamam Belediyesi irtibat bilgileri

Ankara'nın önemli ilçelerinden olan Kızılcahamam çoğu insan tarafından kaplıca ve doğal alanları ile biliniyor. Bir çok vatandaşın şehir hayatından sıkılıp tatil zamanını geçirmek için gittiği bu ilçeye bazı insanlar resmi işlerden dolayı gidebiliyor.

İLK DEFA GİDENLER ADRESİ ARAŞTIRIYOR

2024 Yerel seçimlerinde bir kez daha belediye başkanı olmaya hak kazanan Süleyman Acar'a tebrik ziyareti yapmak isteyen ya da çeşitli işlerden dolayı Kızılcahamam Belediyesine uğramak isteyen vatandaşlar Belediye binasının ilçede nerede olduğunu araştırmaya başlıyor.

Kızılcahamam Belediye Binasının nerede olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar ilgili binanın açık adresini ve belediyenin resmi irtibat numarasını araştırıyor.

KIZILCAHAMAM BELEDİYE BİNASI AÇIK ADRESİ NEDİR?

Kızılcahamam Belediye Binasının açık adresi belediyenin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Yenice Mahallesi Cengiz Topel Cad. No: 8 Kızılcahamam - ANKARA / TÜRKİYE şeklindedir. Belediyeye her hangi bir konuda bilgi için telefon açmak isteyen vatandaşlar ise 0 (312) 736 1030 telefon numaraları tuşlayarak kendilerine muhatap bulabilirler.

Talebini yazılı olarak iletmek ya da her hangi bir e-dosya göndermek isteyenler için Kızılcahamam Belediyesi resmi mail adresi ise[email protected] olarak belirtilmiştir.

SONRAKİ HABER