Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdüren İsrail, her zaman olduğu gibi yine bayram dinlemedi ve Filistin'e yönelik saldırı gerçeleştirdi. Düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybederken 15 kişi ise yaralandı.
FİLİSTİN'E YÖNELİK İSRAİL SALDIRISINDA 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ !
İsrail’in, Gazze Şeridi’ne Kurban Bayramı’nın ilk günü ateşkese rağmen düzenlediği hava saldırısında 7 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
İsrail, ateşkese rağmen Kurban Bayramı’nın ilk günü Gazze Şeridi’ne hava saldırısı düzenledi. Saldırıda hedef alınan bina enkaza dönerken, olay yerine çok sayıda sivil savunma ekibi ve ambulans sevk edildi.
Saldırıda ilk belirlemelere göre, 7 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
10 Ekim 2025 tarihinde Gazze Şeridi'ne yönelik İsrail ile Hamas arasında ateşkes anlaşmasına varılmıştı. O tarihten bu yana toplam can kaybı 906'ya yükselirken yaralanan kişilerin sayısı ise 2 bin 747'ye çıktı. 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana İsrail saldırılarının ardından toplam can kaybı ise 72 bin 803'e yükseldi.