ANASAYFA Akyurt Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanları tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Belediye binasını ya da başkanını ziyaret etmek isteyenler de çeşitli sorulara yanıt ararken Akyurt Belediyesinin adresi ve nasıl ulaşım sağlanacağı merak konusu oldu. Haberankara.com okurları için Akyurt Belediyesine ulaşım ile ilgili merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

31 Mart tarihinde seçmenler,  yeni yerel yönetimleri belirlemek üzere sandık başına geçti. Başkent Ankara'nın belediye başkanları yeniden belirlenirken Akyurt ilçesinde  Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) adayı Hilal Ayık, seçimi kazandı. 

Akyurt Belediyesinin 5 yıllık yönetimi belirlenirken bir yandan da belediye başkanları tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Akyurt Belediyesine ulaşmak ya da başkanı tebrik etmek isteyenler ise belediyeye nasıl ulaşacaklarını sorguluyor. ‘’Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?'' sorularına yanıt aranırken detayları Haberankara.com okurları için derledik.

AKYURT BELEDİYESİ NEREDE,NASIL GİDİLİR, NEREDEN ULAŞILIR?

AK Parti'den Akyurt Belediye Başkanlığını kazanan Hilal Ayık'ın bulunduğu belediye binasının adresi merak ediliyor. Akyurt Belediyesine gitmek isteyenler ulaşım yollarını araştırırken Akyurt Belediyesi açık adresi ise; 

‘’Beyazıt, 9 Mayıs 90 Cd. No:34, 06750 Akyurt/Ankara'' olarak karşımıza çıkıyor. İletişim için ise;

Telefon: (0312) 844 18 44 numarasının aranması yeterli oluyor. 

AKYURT BELEDİYE BAŞKANI HİLAL AYIK KİMDİR?

1987 yılında Ankara'da dünyaya gelen Hilal Ayık, Bilkent Üniversitesi’nden mezun olmuş ardından yüksek lisans eğitimini TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Sabahattin Zaim Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Bölümü’nde doktora eğitimine devam eden Ayık, Başbakanlık tarafından yürütülen, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü tarafından desteklenen Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (GİGM) e-Oluşum Projesinde görev alırken 2014 yılından beri bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette yazılım uzmanı olarak çalışıyor.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve Bürokrat Ankaralılar Derneği (BADER) üyesi olan Hilal Ayık,  AK Parti'de siyasi çalışmalarına başlarken 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçildi ardından AK Parti Akyurt İlçe Başkan Yardımcısı oldu. 2016 ve 2018 yılları arasında AK Parti Akyurt İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ayık, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde MKYK üyesi seçildi. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Ankara Akyurt  Belediye Başkanı seçildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altına yatırım mı yapacaksınız bunu hemen okuyun! Altında zirvenin  tarihini o isim verdi

Altına yatırım mı yapacaksınız bunu hemen okuyun! Altında zirvenin tarihini o isim verdi