ANASAYFA Akyurt Akyurt Belediyesi park ve bahçeler için devam eden hizmet çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı

Akyurt Belediyesi park ve bahçeler için devam eden hizmet çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı

Akyurt ilçesinde gün içinde belediye ekipleri farklı noktalarda tespit edilen sorunları giderme ve mevcut hizmeti daha üst noktaya getirme çalışmalarında bulunuyor. Konu ile ilgili olarak Akyurt Belediyesi sosyal medya hesabından toplumu haberdar ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Akyurt Belediyesi park ve bahçeler için devam eden hizmet çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı

Hava sıcaklıklarının artması, insanların daha fazla sosyal aktivite içinde bulunacak olması gibi etkenlere karşı belediye ekipleri teyakkuzda bulunuyor. Yeni hizmet alanları açan ve hazırda bulunanları iyileştirme adına Akyurt Belediyesi ekipleri sahada yer almayı sürdürüyor.

AKYURT'TA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili yapılan düzenlemelere dair vatandaşları bilgi sahibi yapan Akyurt Belediyesi ilçede bazı bakım çalışmalarından bahsetti. Belediye tarafından yapılan paylaşımda “Lojistik tesislerimizde marangozhane ustalarımız parklarımızda vatandaşlarımıza hizmet veren kamelyalarımızın üretimine devam ediyor" denildi.

Parklarda vakitlerin değerlendirildiği kamelyaları üreten Belediye bizzat parklarda da yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda Akyurt Belediyesi Kızık Mahalle Konağı çevresinde oyun grubu ve yumuşak zemin çalışmalarının devam ettiği bilgisi verildi. Akyurt Belediyesi “Vatandaşlarımızın birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri parklarımızın temizlik ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz" diyerek ilerleyen dönemlerde de çalışmaların süreceğine işaret etti.

PARK VE BAHÇELERİN ÖNEMİ

Sıcak havalarda farklı şehre gidecek vakti ve zamanı olmayan vatandaşlar en hızlı çözüm olarak park ve bahçeleri tercih ediyor. Buralarda serinlemek ve eğlenmek isteyen insanlar için alanın bakımlı ve temizli olması büyük önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çerkeş Kızılcahamam yolu Karga Köyü mevkisinde kazalar sıfırlandı

Çerkeş Kızılcahamam yolu Karga Köyü mevkisinde kazalar sıfırlandı