ANASAYFA Akyurt Ankara Akyurt'ta belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

Ankara Akyurt'ta belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Trafik kazalarında can ve mal kayıplarının yanı sıra maddi hasar ve yaralanmalar da meydana geliyor. Son olarak Ankara'da belediye otobüsü ile otomobilin çarpıştığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Akyurt'ta belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

Trafik kazalarının yaşanmaması için trafik kurallarına uymanın büyük bir önemi bulunuyor. Can ve mal kayıplarının önüne geçmek üzere pek çok kural bulunurken bazen sürücü hataları nedeniyle de maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar meydana gelebiliyor. Son olarak Başkent Ankara'da bir belediye otobüsü ile otomobilin çarpışarak kaza yaptığı öğrenildi.

Ankara’da belediye otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

OTOBÜS METRELERCE SAVRULDU

Kaza, Ankara'nın Akyurt ilçesi Çankırı Bulvarı istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre seyir halindeki belediye otobüsü aniden yola çıkan bir otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan otobüs, bir fabrikanın bahçesine girdi.

aw046921-02.jpg

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

aw046921-04.jpg

Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından kazada yaralanan 3 kişi, çevredeki devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan polis ekiplerinin kazayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'den Çubuk'taki KYK yurdu önündeki kalabalık hakkında açıklama!

ABB'den Çubuk'taki KYK yurdu önündeki kalabalık hakkında açıklama!