Akyurt'ta eşek bataklığa saplandı! Kepçeyle kurtarıldı

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir eşek bataklığa saplandı. Eşeğin halini görev vatandaşlar hemen müdahalede bulunurken eşeğe ulaşılamayınca Akyurt Belediyesi'ne yapılan ihbar sonucu olay yerine kepçe sevk edildi. Eşek, uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Ankara'nın Akyurt ilçesinde bir eşek bataklığa saplandı. Eşeğin o hali görenlerin gözlerini doldururken hemen vatandaşlar eşeği kurtarmaya çalıştı. Ancak mesafenin uzaklığı dolayısıyla eşeğe ulaşılamadı.

Olay, Akyurt ilçesi Kızık Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, bir eşek bataklığa saplandı. Onu gören vatandaşlar hemen müdahalede bulunmayı denese de mesafenin uzak olması nedeniyle eşeğe ulaşılamadı.

Akyurt'ta eşek bataklığa saplandı! Kepçeyle kurtarıldı

Kurtarılmak için bekleyen eşeğin yardımına Akyurt Belediyesi ekipleri yetişti.

KEPÇEYLE KURTARILAN EŞEK SAHİBİNE KAVUŞTU

Olay yerine gelen Akyurt Belediyesi ekiplerine ait kepçe, eşeğin imdadına yetişti. Belediye ekipleri, kepçenin ucuna bir halat bağladı, ardından ise bu halat yardımıyla eşeği bataklıktan kurtardı.

Bataklığa saplanmış ve acı bir ses çıkararak yardım bekleyen eşeğin ekipler tarafından saplandığı yerden çıkarılmasıyla derin bir oh çekildi. Saplandığı yerden kurtulan eşek nihayet özgürlüğüne kavuşurken, sahibine de haber verildi.

Akyurt'ta eşek bataklığa saplandı! Kepçeyle kurtarıldı - Resim : 2

Eşek ve sahibinin kavuşma anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansırken eşeğin sahibi, belediye ekiplerine teşekkür etti.

Akyurt'ta gerçekleşen kurtarma çalışmalarıyla bataklığa saplanan eşek sapasağlam bir şekilde sahibine teslim edilirken, durumunun da iyi olduğu öğrenilen bilgiler arasında.

Haberankara.com