ANASAYFA Akyurt Ankara'da yaşanan olay yok artık dedirtti! Market çalışanlarını silahla kovaladı

Ankara'da yaşanan olay yok artık dedirtti! Market çalışanlarını silahla kovaladı

Ankara'nın Akyurt ilçesinde, duyanlara yok artık dedirten bir olay yaşandı. Market önünde bulunan nar kasalarını deviren sürücü, market çalışanlarını da silahla kovaladı.
Ankara'da yaşanan olay yok artık dedirtti! Market çalışanlarını silahla kovaladı

Ankara'nın Akyurt ilçesindeki olayda korku dolu anlar yaşandı. Olayı duyanlar yok artık derken, bir şahıs güpegündüz silahla insanları kovaladı. 

Olay, Ankara'nın Akyurt ilçesinde, bir marketin önünde gerçekleşti. Bir sürücü, aracını park ederken marketin önündeki nar kasalarını devirdi. Market çalışanları sürücüye tepki gösterirken, sürücü H.Y. ile market çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma alevlenirken, sürücü H.Y., güpegündüz yanındaki silahını çıkardı. 

ÇALIŞANLARI SİLAHLA KOVALADI 

Tartışmanın alevlenmesiyle sürücü H.Y., yanında bulunan silah ile market çalışanlarını kovalamaya başladı. Olayı görenler hemen kaçarken, H.Y.'de daha sonrasında olay yerinden ayrıldı. 

Güvenlik kameraları ise olayı an be an kaydetti. 

SİLAHLI SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN AYRILDI 

Nar kasalarının devrilmesiyle başlayan tartışma silahlı kovalamaya dönüştü. Sürücü H.Y., market çalışanlarını elindeki tabancayla kovaladı. Ardından olay yerinden ayrılan saldırganın o görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Görenlerin yok artık dediği olay, güpegündüz bir şahsın silahla vatandaşları kovalamasıyla sonuçlandı. Güvenlik kamerası görüntülerinde tartışmanın bir süre devam ettiği, ardından ise sürücü H.Y.nin aracından silahı alarak market çalışanlarını kovalamaya başladığı görülürken, çevredeki vatandaşlar ise silahı gördükleri anda olay yerinden uzaklaşmaya başlıyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiörengücü'ne Ahmet Cingöz'de iyi gelmedi

Keçiörengücü'ne Ahmet Cingöz'de iyi gelmedi