ANASAYFA Ayaş Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Son yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen ilçeler arasında yer alan Ayaş'ta yeni yönetime tebrikler devam ediyor. Yeni Başkan Demircioğlu son olarak Yağmurdede köyü temsilcilerini makamında ağırladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da birinci sırada yer aldığı ilçelerden Ayaş yeni dönemine merhaba dedi. Mazbatasını alan İzzet Demircioğlu görevine başladı.

Yapılan seçimde %43,29 oy olarak en yakın rakibi olan MHP adayı Mehmet Kirazdibi'ne %10 oy farkı atan İzzet Demircioğlu geçtiğimiz günlerde yapılan devir teslim töreni ile görevine başlamıştı. 

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜ YERDE BAŞKAN OLDU

Gerçekleşen törende bir önceki başkan Mustafa Sezer'den görevi devralan Başkan Demircioğlu “31 Mart'ta seçmenler memleketimizin hak ettiği yerel yönetimi görebilmek adına şahsımı başkanlık makamına, meclis üyelerimizi temsil makamına layık görmüştür. Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım güzel ilçe için benim nazarımda anlamı büyük olan bu sorumluluğu bana verdikleri için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olun, var olun” diyerek kendisine oy verenlere teşekkür etmişti.

Eski Başkan Sezer'i aracına kadar uğurlayan Başkan Demircioğlu ardından makamına geçerek görevine başlamıştı. Seçimden sonra Ayaş ilçesinden Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'na yönelik ziyaretler gerçekleşmeye devam ediyor. Son olarak Ayaş Yağmurdede köyünü temsilen bir heyet Başkan İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti.

BAŞKAN DEMİRCİOĞLU'NA ZİYARETLER SÜRÜYOR

Söz konusu ziyaret ile ilgili yapılan paylaşımda “Yağmurdede Mahalle Muhtarı Sayın Hüseyin Birol ve Yağmurdede Köyü Yardım ve Kalkınma Derneği Başkanı Sayın Ünal Uçan ve heyeti Belediye Başkanımız Sayın İzzet Demircioğlu'na  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular” denildi.

Başkan Demircioğlu'na görev süresi boyunca ziyaretlerin sürmesi bekleniyor. Ayaşlı vatandaşlar yeni dönemde ilçelerinde yaşanacak değişimleri merak ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediye Meclisi yeni dönem Başkanvekilleri ve Encümen Üyeleri seçildi mi?

Çankaya Belediye Meclisi yeni dönem Başkanvekilleri ve Encümen Üyeleri seçildi mi?