ANASAYFA Ayaş İlkokul öğrencileri ödevleri için Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti

İlkokul öğrencileri ödevleri için Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti

Ayaş ilçesinde eğitim gören ilkokul 3. sınıf öğrencileri hayat bilgisi derslerinde verilen ödevleri yapmak için Ayaş Belediyesine gitti. Başkan Demircioğlu, yanına gelen öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
İlkokul öğrencileri ödevleri için Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti

Ayaş ilçesinde öğrenciler ile Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu arasında renkli anlar yaşandı. İlkokul 3. sınıf öğrencileri öğretmenleri tarafından kendilerine verilen ödev kapsamında Ayaş Belediye Başkanı Demircioğlu'nun makamına gitti.

BAŞKAN DEMİRCİOĞLUNA ÖĞRENCİLERDEN SORULAR

Ayaş Bünyamin İlkokulundan 3 öğrenci kendilerine verilen ödev kapsamında Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu ile görüşmek istediklerini belirtiler. Kendilerine yardımcı olunan öğrenciler Başkan Demircioğlu'nun yanına götürüldüler. Belediye Başkanı ile keyifli bir sohbet geçiren öğrenciler hayat bilgisi dersinde aldıkları ödev kapsamında Belediye Başkanının görevlerinin neler olduğuna dair sorular sordular.

ÖĞRENCİLERİN ÖDEVLERİ İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİ ALDI

Sorulara içtenlikle cevap veren Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu öğrencilerin ödevlerini tamamlaması için yardımcı oldu. Kendilerini ziyaret gelen öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan Başkan Demircioğlu öğrencilere okullarında başarılar diledi.

Öğrencilerde kendilerine gösterilen ilgi ve ödevlerine yardımcı olunmasından dolayı Başkan İzzet Demircioğlu'na teşekkürlerini ileterek belediye binasından ayrıldılar.

Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu göreve geldiğinden itibaren çalışmalara hızlı bir şekilde başlamıştı. Belediye ekiplerinin ilçe genelinde yaptığı çalışmaları takip eden Başkan Demircioğlu bir yandan da kendisine gelen tebrik ziyaretlerini kabul etmeyi sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalecik Belediyesi emlak vergisi 1. taksit ödemeleri için uyardı

Kalecik Belediyesi emlak vergisi 1. taksit ödemeleri için uyardı