ANASAYFA Ayaş Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek

Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek

Ankara'da belediyeler tarafından düzenlenen konser programlarına ilişkin yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Ankara'da düzenlenen konserlere yoğun ilgi devam ederken bu kez Ayaş Belediyesinin Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray'ı ağırlayacağı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara, soon dönemde pek çok konsere ev sahipliği yaptı. Ankara'da düzenlenen konserler vatandaşların ilgisini çekmeye devam ederken  yapılan her yeni duyuru da merakla inceleniyor. Belediyeler konser duyurusu yapmaya devam ederken her gün yeni bir açıklama gündem oluyor. Kentteki bir yeni konser programı daha Ayaş Belediyesi tarafından duyuruldu. Yapılan yeni duyuruda konser sponsorluğunu Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) üstleneceği ifade edildi.

Ayaş Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray'ın ilçede ağırlanacağı ve kulakların pasını sileceği bir konsere ev sahipliği yapacağı ifade edildi. İlçede düzenlenecek olan Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri duyurusunun ardından sanatçının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ANKARA ÖYKÜ GÜRMAN VE İSMAİL ALTUNSARAY KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Ayaş Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konserinin detayları belli oldu. Ayaş Belediyesi düzenlenecek konsere tüm vatandaşları davet etti. ABB tarafından yapılan açıklamada da ‘’Sevilen sanatçılarımız Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray Ayaş’ta dinleyicileriyle buluşuyor!'' denildi. 


15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 20.00'de gerçekleşecek konsere tüm başkentliler davet edildi. Ayaş Cumhuriyet Meydanı önünde Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecek olan Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konserinin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Engelli hayvanlar patili dostların tedavisi için podyumda boy gösterdi

Ankara'da Engelli hayvanlar patili dostların tedavisi için podyumda boy gösterdi