ANASAYFA Ayaş Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanları tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Belediye binasını ya da başkanını ziyaret etmek isteyenler de çeşitli sorularına yanıt ararken Ayaş Belediyesinin adresi ve nasıl ulaşım sağlanacağı merak konusu oldu. Haberankara.com okurları için Ayaş Belediyesine ulaşım ile ilgili merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?

Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır? - Türkiye 31 Mart tarihinde yeni yerel yönetimleri belirlemek üzere sandık başına geçti. Başkent Ankara'nın yeni yönetimleri belirlenirken Ankara'nın Ayaş ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı İzzet Demircioğlu, seçimi kazandı. 

Ayaş Belediyesinin 5 yıllık yönetimi belirlenirken bir yandan da belediye başkanları tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Ayaş Belediyesine ulaşmak ya da başkanı tebrik etmek isteyenler ise belediyeye nasıl ulaşacaklarını sorguluyor. ‘’Ayaş Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır?'' sorularına yanıt aranırken detayları Haberankara.com okurları için derledik. 

AYAŞ BELEDİYESİ NEREDE,NASIL GİDİLİR, NEREDEN ULAŞILIR?

CHP''den Ayaş Belediye Başkanlığını kazanan İzzet Demircioğlu'nun bulunduğu belediye binasının adresi merak ediliyor. Ayaş Belediyesine gitmek isteyenler ulaşım yollarını araştırırken şu rotanın izlenmesi yeterli oluyor;

EGO 560-3 (ÖTA) Ayaş-Ulus Otobüsü (Hafta içi 06:00 ile 19:30 saatleri arasında,

Hafta sonu 06:35 ile 19:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.) 

Ayaş Halk Otobüsü ise her saat başı Ayaş'tan Ankara'ya, her yarım saatlerde de Ankara'dan Ayaş'a hareket etmektedir.

Ayaş Belediyesi açık adresi ise; Camiatik, Cumhuriyet Meydanı No:1, 06710 Ayaş Belediyesi/Ayaş/Ankara

AYAŞ BELEDİYE BAŞKANI İZZET DEMİRCİOĞLU KİMDİR?

16 Kasım 1969 tarihinde Ayaş'ta doğan Demircioğlu, ilk, orta ve lise eğitimimi Ayaş'ta tamamladıktan sonra ODTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü'nden İngilizce eğitimiyle mezun oldu. Ayaş'ta ticaret ile kazancını sağlayan Demircioğlu, Ayaş'ta yaşıyor, evli ve bir kız babasıdır.

Ayrıca Ayaş Belediye Başkanı Demircioğlu'na ulaşmak için belediyenin resmi internet sitesinde yer ala iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Ayaş Belediyesi 
MAİL:[email protected]

TELEFON
0312 712 26 00

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASO heyeti Ankara Teknoloji Üssü için Almanya'da incelemelerde bulundu

ASO heyeti Ankara Teknoloji Üssü için Almanya'da incelemelerde bulundu