ANASAYFA Ayaş Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ'den kesinti ve tasarruf uyarısı geldi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ'den kesinti ve tasarruf uyarısı geldi!

ASKİ Genel Müdürlüğü, 13 Eylül 2023 tarihi ile birlikte Ankara'nın Ayaş ilçesinde yaşayanlar için duyuru yaptı. Duyuruda belirli saat aralıklarına dikkat çekilerek su kesintisi bilgilerine yer verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ'den kesinti ve tasarruf uyarısı geldi!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) kentteki su ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Hizmet kalitesini iyileştirmek amacıyla bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren ASKİ, yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında resmi internet sitesi üzerinden abonelerini bilgilendiriyor. 13 Eylül tarihi ile önemli bir açıklamaya yer veren ASKİ, Ayaş ilçesinde su kesintisi yapılacağını bildirirken saat aralıklarını da paylaştı.

ASKİ'DEN KESİNTİ DUYURUSU

ASKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilere göre kentte yaşanacak anlık ve planlı su kesintilerine ait detaylar öğrenildi. Buna göre 13 Eylül Çarşamba günü Ankara'nın Ayaş ilçesinde su kesintisi yaşanacağı açıklandı. Bununla birlikte ASKİ'nin resmi internet sitesinde diğer kesinti bilgileri de paylaşıldı.

AYAŞ

  • Arıza Tarihi: 12.09.2023 10:40:00
  • Tamir Tarihi: 12.09.2023 12:30:00
  • Detay: Ayaş Emine Tevfika Ayaşlı Mahallesi Zafer Sitesi içerisinde Ø75' lİk içme suyu dağıtım hattı boru arızası nedeni ile su kesintisi uygulanacaktır.
  • Etkilenen Yerler: Zafer Sitesi

screenshot-15.jpg

Söz konusu çalışmaların 13 Eylül saat 10.4 itibariyle başlaması ve 12.30'da da sona ermesi bekleniyor.

Öte yandan ASKİ'den bir de tasarruf çağrısı geldi. ASKİ'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ''Suyumuzun her damlası değerli

aski.jpg

Küresel ısınma ve kuraklığın tüm dünyayı etkilediği bu dönemde her damlası değerli olan suyumuzu boşa akıtmayalım.'' ifadeleri yer aldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 - 15 yaş arası çocuğu olan annelere devlet desteği! Ankaralılar sizde başvurun 3510 TL alın

6 - 15 yaş arası çocuğu olan annelere devlet desteği! Ankaralılar sizde başvurun 3510 TL alın