ANASAYFA Şereflikoçhisar Şereflikoçhisar Belediyesi temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Şereflikoçhisar Belediyesi temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Başkent Ankara'da bulunan 25 ilçe belediyesinin çalışmaları yakından takip ediliyor. Belediyenin çalışmaları takip edilirken Şereflikoçhisar Belediyesi de başlattığı temizlik atağına devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Şereflikoçhisar Belediyesi temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ülkemizin Başkenti Ankara'da 25 ilçe belediyesi bulunuyor. Yaşadıkları ilçelerde beledinin faaliyetlerini takip eden vatandaşlar da sıklıkla araştırma yaparken son dönemde yapılan temizlik çalışmaları dikkati çekiyor. Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından başlatılan temizlik atağı da hız kesmeksizin devam ederken ilçede park, bahçelerde periyodik bir takvim yürütülüyor. 

Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında belediyenin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden de açıklamalar yapılıyor. Şereflikoçhisar Belediyesi son olarak başlattığı temizlik çalışması ile ilgili bilgileri belediyenin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yayımladı. 

ŞEREFLİKOÇHİSAR BELEDİYESİNDEN TEMİZLİK ATAĞI

Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ‘’Park ve bahçelerimizi sizin için temizliyor, bakımlarını yapıyor, hoşça vakit geçirebilmeniz için hazırlıyoruz.'' ifadelerine yer verildi. 

Bu çerçevede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak da ‘’Periyodik olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda; 

  • Genel temizlik
  • Park bakımları
  • Bitki bakımları
  • Yabani ot ile mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

Söz konusu çalışmaların devam edeceğini belirten Şereflikoçhisar Belediyesi aynı zamanda ilçede Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin Hacıenbiya Mahallesi'nde yol malzeme serimi ve tesviye çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Muharip Uçak KAAN ikinci defa gökyüzü ile buluştu

Milli Muharip Uçak KAAN ikinci defa gökyüzü ile buluştu