ANASAYFA Şereflikoçhisar Şereflikoçhisar Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkımına başladı

Şereflikoçhisar Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkımına başladı

İlçelerin sosyal hizmet konusunda hizmet görmesi kadar çevre düzenlemesi konusunda aldığı hizmetlerde büyük önem taşıyor. Bu nedenle dönem dönem yerleşim yerlerinde bulunan fakat kullanılmayan yapılar yıkılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Şereflikoçhisar Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkımına başladı

Şereflikoçhisar ilçesinde bakım ve temizleme hizmetlerini sürdürmeye devam eden belediye ekipleri ilçenin görüntüsünü de daha iyi hale getir faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı işleme dair bir bilgilendirme yapıldı.

ŞEREFLİKOÇHİSAR'IN GÖRSELLİĞİNİ İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

Şereflikoçhisar Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan harabe binaların yıkım çalışmasından bahsedildi. Yapılan yıkım çalışmalarının gerekçesi olarak çevre ve görüntü kirliliği gösterildi.

Belediye tarafından yapılan bilgilendirme paylaşımında “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından sürdürülen Sarıkaya Mahallesinde çevre ve görüntü kirliliğine neden olan, güvenlik tehlikesi oluşturabilecek, harabe binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Şereflikoçhisar için ilmek ilmek, huzur ve güven zamanı” denildi. 

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Şereflikoçhisar Belediyesine bağlı olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı yerlerinde benzer çalışmalara devam ediyor. Konu ile ilgili ekiplerin son olarak ilçede yol bakım onarım ve asfalt çalışması yaptığı bildirildi. Yapılan bilgilendirmede “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçemizin bir çok noktasında, yaya yolları bakım ve onarım, sıcak asfalt yama uygulama çalışmalarına devam ediyor” denildi.

İlerleyen günlerde de rutin olarak yapılan çalışmalara dair bilgilendirme gelmesi bekleniyor. Bu sayede Şereflikoçhisar ilçesinde yaşayan vatandaşlar yaşadıkları yerde yapılan hizmetlere dair bilgi sahibi oluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine eğitici kurslar vermeye devam ediyor

Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine eğitici kurslar vermeye devam ediyor