ANASAYFA Şereflikoçhisar Şereflikoçhisar Belediyesi ilçe genelinde bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Şereflikoçhisar Belediyesi ilçe genelinde bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Şereflikoçhisar'da eksikleri kapatma adına belediye ekipleri hızlı bir şekilde faaliyetlerine devam ediyor. Vatandaşların işlerinin kolaylaşması adına yapılan çalışmalarda çok sayıda çalışan yer alıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Şereflikoçhisar Belediyesi ilçe genelinde bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Hava sıcaklıklarının artmasından dolayı vatandaşlar kış döneminden daha fazla vaktini dışarıda geçirmeye başladı. Bu kapsamda Şereflikoçhisar Belediyesi vatandaşlarına daha rahat bir ortam sunabilmek adına çalışmalara ağırlık verdiğini duyurdu.

Belediyeye bağlı ekiplerin bu doğrultuda yaptıkları çalışmalara dair Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından bilgilendirme paylaşımlarında bulunuldu. Söz konusu paylaşımda ekiplerin sokaklar ile park ve bahçeler gibi toplu yaşam alanlarında bakım ve temizlik çalışmaları yaptığına yer verildi.ŞEREFLİKOÇHİSAR İÇİN ÇALIŞMA VURGUSU 

Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ilçe sakinlerinin refahı için çalışmaya devam edileceği vurgusu yapıldı. Hizmet vurgusunun yapıldığı paylaşımda “Bu toprakların evladı, bozkırın tezenesi merhum Neşet Ertaş'ın da dediği gibi ‘Aşkınan çalışan yorulmaz.’ Bizler de Şereflikoçhisar'ımıza hizmet aşkıyla çalışıyoruz, yorulmuyoruz. Şereflikoçhisar için artık ilmek ilmek, huzur ve güven zamanı” denildi.  Yapılan yol çalışması hakkında da açıklamalarda Bulunan Şereflikoçhisar Belediyesi “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından Üzengilik mahallesinde, yol malzeme serimi ve tesviye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin dört bir yanında, hep birlikte ilmek ilmek, huzur ve güven inşa ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

MUSTAFA KOÇAK VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalara ek olarak Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak'ta çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ile programlar ya da organizasyonlar aracılığı ile de bir araya gelen Başkan Koçak hizmetlerinin süreceği mesajını veriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Migros'a uğramayan çok pişman olacak! 25 TL alışveriş yapana bedavadan biraz pahalıya satılacak

Migros'a uğramayan çok pişman olacak! 25 TL alışveriş yapana bedavadan biraz pahalıya satılacak