ANASAYFA Şereflikoçhisar Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı

Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı

Ankara genelinde olduğu gibi ilçelerinde de Ramazan Bayramı kapsamında vatandaşların mağdur edilmemesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların sıklaştırılması talimatı Başkan Mustafa Koçak'tan geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı

Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar alışveriş yapmak için işletmelere akın etmeye başladı. Bayram gününe hazır girmek isteyen vatandaşların kolayca alışveriş yapması için ekiplerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde de ekiplerin insanların çalıştığı bildirildi. Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ilçedeki sakinleri bilgilendirmek için sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşımda bulunuldu.

ŞEREFLİKOÇHİSAR EKİPLERİNDEN DENETİM

Söz konusu paylaşımda Belediye'ye bağlı ekiplerin ilçedeki gıda satış yerlerine giderek denetimler yaptığından bahsedildi. Söz konusu paylaşımda yapılan çalışmaların ilçenin yeni belediye Başkanı Mustafa Koçak'ın talimatı ile gerçekleştirildiğine vurgu yapıldı.

Şereflikoçhisar Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda “Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Koçak'ın talimatları doğrultusunda gıda denetimleri sıklaştırıldı Ürünlerin son kullanım tarihleri raf ile kasa fiyatları ve gramaj denetimlerini gerçekleştirdik İlmek ilmek, huzur ve güven” denildi.

VATANDAŞLARIN MAĞDUR EDİLMESİNİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından yapılan denetimler ile fırsatçılık ve ve haksız kazanç yapılmasının önüne geçilmesi amaçlandı. Şereflikoçhisar sakinlerinin maddi olarak mağdur edilmesini istemeyen ekiplerin hem bayram öncesi hem de bayram sonrasında aynı şekilde denetimlerini sürdürmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak ilçede göreve başlayan Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak'ın benzer atması tahmin ediliyor. İlerleyen günlerde çalışmalara dair yeni paylaşımların da gelmesi ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni turistik tren Mezopotamya Ekspresi tanıtım turunu tamamladı! İşte mest eden görüntüler

Yeni turistik tren Mezopotamya Ekspresi tanıtım turunu tamamladı! İşte mest eden görüntüler