ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 23 Nisan'da koltuğunu 10 yaşındaki Elif'e devretti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 23 Nisan'da koltuğunu 10 yaşındaki Elif'e devretti

23 Nisan dolayısıyla makam sahibi isimler sembolik olarak koltuklarını gençlere devretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Tiryaki'de koltuk devri yapan isimlerden oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 23 Nisan'da koltuğunu 10 yaşındaki Elif'e devretti

Her yıl milli ve manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşandığı günlerden olan 23 Nisan bu senede çocukların bol bol eğlendiği anlara sahne oluyor. Ülke geleceğinde söz sahibi olacak çocukların devlet kurumlarındaki yetkililer ile bir araya geldiğinde en özel anlardan birisi sembolik olarak yapılan koltuk devri işlemi olarak biliniyor.

ALTINDAĞ'DA KOLTUK DEVRİ YAPILDI

Bu özel günde çocukların özgüvenlerini arttırmak ve onlarla ilgilenildiğini hissettirmek adına Ankara'da da pek çok yerde sembolik koltuk devri törenleri yapıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de koltuğunu 10 yaşındaki Elif Duru Savsa'ya devretti. Başkan Tiryaki'nin koltuk devrinde genç Elif'in yaptığı konuşma dinlenirken günün anlam ve önemi adına taraflar arasında çiçek takdimi merasimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili konuşan Başkan Tiryaki “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğumuza temsili olarak Sakalar İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Elif Duru Savsa yavrumuz oturdu. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her daim yanında olacağız. Tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun” denildi. Renkli görüntülere sahne olan törende Altındağ Belediye Başkanlığına oturan 10 yaşındaki Elif, gençlik olarak kendilerine güvenin farkında olduklarını ve bu günü kendilerine armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e minnettarlığını ifade etti.

Altındağ ilçesinde gün içinde pek çok etkinlik gerçekleştirilmesi bekleniyor. Başkan Tiryaki'de çocuklar ve aileleri ile bu özel günü kutlamak için beraber olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü, açık mı kapalı mı?

23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü, açık mı kapalı mı?