ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki düzenlenen törenle mazbatasını aldı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki düzenlenen törenle mazbatasını aldı

3 dönem boyunca sürdürdüğü dönemine bir dönemlik aranın ardından geri dönen Tiryaki resmen görevine başladı. Ankara Adliyesi'nde düzenlenen törene çok sayıda vatandaş katıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki düzenlenen törenle mazbatasını aldı

2004-2019 yılları arasında Altındağ Belediye Başkanı olarak görev yapan ve ilçedeki bir çok hizmette imzası bulunan Veysel Tiryaki görevine geri döndü. Yapılan seçimde % 47.26 oy oranı ile yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Tiryaki bugün mazbatasını alan isimler arasına katıldı.

TİRYAKİ RESMEN YENİDEN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

2019 yılında partisi tarafından Altındağ ilçesinde aday gösterilmeyen, bu süreçte Tarım ve Orman Bakanı Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Veysel Tiryaki, 2024 Yerel Seçimleri kapsamında AK Parti tarafından yeniden Altındağ Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmişti.

İlçede 15 yıl boyunca görev yaptığı için vatandaşlarında yakından tanıdığı isimlerden olan Tiryaki, gerçekleşen seçimlerde AK Partinin Ankara'da seçimi kazanan 8 adayından biri olarak adından söz ettirmişti. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Veysel Tiryaki için bugün mazbata teslim töreni gerçekleştirildi.

İLÇE İLİN KARARLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMA VURGUSU YAPILDI

Ankara Adliyesi'nde gerçekleştirilen törende söz alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, görev süreleri boyunca ilçe için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Törende seyirci olarak bulunan vatandaşlarda Veysel Tiryaki'nin kısa zaman faaliyetlerine başlaması bekleniyor. 

Veysel Tiryaki seçim döneminde her yaştan insana yönelik projeler vaadinde bulunmuştu. İlerleyen dönemlerde bu vaatler ile ilgili de adımların atılacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?

Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?