ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir"

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir"

Günlerdir Altındağ'da devam eden temizlik çalışmalarına dair yeni bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede devam eden çalışmalarda gelinen son noktadan bahsedildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir"

Altındağ'da yaz aylarının yoğun geçeceğini düşünerek erkenden hazırlıklara başlayan belediye ekipleri sahada kalmaya devam ediyor. Görsel ve fiziksel anlamda ilçenin daha iyi bir görünüme sahip olması için mesai harcayan işçiler farklı noktalara dağılarak temizlik görevine devam ediyor.

“YAPTIK, YİNE YAPACAĞIZ”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada mahalleleri teker teker ve düzenli olarak temizleyerek vatandaşların rahatını düşündüklerinden bahsetti. Kendilerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Tiryaki mesajında kararlılık vurgusu yaptı.

“Sağlıklı bir yaşam, temiz bir çevreden başlar. Temizlik, en hassas olduğumuz noktalardan biri" diyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Geçmiş dönemlerimizde Altındağ'ın her köşesinin tertemiz olması, vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde yaşayabilmesi için ne gerekiyorsa yaptık. Yine yapacağız” şeklinde konuştu.

“UNUTULMAMASINI İSTERİM Kİ"

Ekiplerin her an temizlik hizmetini sürdüreceğini fakat ilçe sakinlerinin de çevre kirletilmesi konusunda daha dikkatli olmasını beklediğini ifade eden Veysel Tiryaki “Altındağlılara duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Onları hak ettikleri temiz bir çevreye el birliğiyle kavuşturacağız. Ancak unutulmamasını isterim ki, en güzel temizlik hiç kirletmemektir” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Altındağ ilçesinde yaşayan vatandaşlarda temizlik konusuna büyük önem veriyor. İlçe sakinleri temizliğin sürekli ve etkili olmasını beklediklerini ifade ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da boğazından bıçaklanan kadının saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasında

Ankara'da boğazından bıçaklanan kadının saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasında