ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe parklarında incelemelerde bulundu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe parklarında incelemelerde bulundu

Ankara genelinde yerel yönetimler tarafından hizmet çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Altındağ ilçesinde de yürütülen çalışmalara dair bilgilendirme yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe parklarında incelemelerde bulundu

Seçimlerin ardından görev başı yapan yeni belediye başkanlarının  ele aldığı ilk konuların başında ilçelerde görülen eksiklikler oldu. Bu konuda acil müdahaleleri öne alan belediyeler tespit çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN TİRYAKİ PARKLARI İNCELEDİ

Ankara'nın Altındağ ilçesinde de bu konuda gerekli adımların atıldığı bildirildi. Konu ile ilgili çalışmalarda bulunan Başkan Veysel Tiryaki sosyal medya hesapları üzerinden ilçe sakinlerini bildirdi. Başkan Tiryaki parkları denetlediklerini ve eksikliklerini gidereceklerini ifade etti.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Bölgemizdeki parkları gezerek, incelemelerde bulunduk, durum tespiti yaptık. En yakın zamanda tüm parklarımızı  tertemiz, bakımlı ve güvenli hale getireceğiz” şeklinde konuştu. Sivil kıyafetleri ile parkları gezen Başkan Veysel Tiryaki, söz konusu alanlarda vakitlerini geçiren orta yaşlı vatandaşlar ve gençler ile sohbetler etti.

Gelecek dönemler hakkında planlarından bahseden Başkan Tiryaki Altındağ'ın nelere ihtiyacı olduğunu bildiklerini ve buna göre çalışacağını söyledi. Vatandaşlarda bireysel ve bölgesel olarak gördükleri sorunları dile getirdiler. 

ÇALIŞMALARIN BAŞLATILMASI BEKLENİYOR

Başkan Tiryaki ve beraberindeki isimler ilçenin çeşitli noktalarında bulunan parkları gezdi. Gözlemlenen hatalar için kısa sürede harekete geçilmesi ve gerekli adımların atılması bekleniyor. Vatandaşlarda istek ve şikayetlerini Altındağ Belediyesi'ne söyleyerek adımlar atılmasını istediklerini dile getiriyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi

Malatya'da feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi