ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulundu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulundu

Göreve geldiği andan itibaren yaptığı çalışmalara ek olarak inceleme çalışmalarını sürdüren Başkan Tiryaki talepleri dinlemeye devam ediyor. İlçe eksiklerini kapatmak adına yapılan çalışmalarda vatandaşlarda taleplerini dile getiriyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulundu

Yeni görev döneminde 1 aylık bir süreyi geride bırakmaya hazırlanan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki bu süre zarfında devam eden hizmetleri yerinde inceleme gibi çalışmalar yürüttü. Başkan Tiryaki gittiği yerde vatandaş  görüşlerini almayı ihmal etmedi.

BAŞKAN TİRYAKİ MAHALLE İNCELEMELERİNE DEVAM ETTİ

Seçim öncesinde ve sonrasında her yaştan insana eşit bir şekilde hizmet edeceklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki aradan geçen süre zarfında ilçenin çeşitli yerlerine gitmeye devam ediyor. Ortak kullanım alanları ve hizmet noktalarındaki bakım çalışmalarını inceleyen Başkan Tiryaki mahallelerin geneline de bakıyor. Bu kapsamda Altındağ ilçesinde gidilen son yerler Doğantepe ve Başpınar mahalleleri oldu.

Beraberindeki isimler ile birlikte mahalleri inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki eksiklerin giderilmesi yönünde talimat verdi. Yaptığı mahalle ziyareti ile ilgili konuşan Başkan Veysel Tiryaki “Doğantepe ve Başpınar Mahallesinde incelemelerde bulunduk, mahalle sakinleri ile görüştük” dedi. Belediye Başkanı Tiryaki ile karşılaşan vatandaşlar isteklerini ve şikayetlerini ilçenin belediye başkanına direk olarak aktarma fırsatı buldu.

Mahalle ve ortak alanların ilerleyen günlerde de Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki tarafından ziyaret edilmesi bekleniyor. Altındağ ilçesinde yaşayan vatandaşlarda yapılacak hizmet çalışmalarını bekliyor. Gelişmeler belediye resmi hesapları tarafından duyuruluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor 2024 elenen isim belli oldu! Eleme sonrası kavga çıktı

Survivor 2024 elenen isim belli oldu! Eleme sonrası kavga çıktı