ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki temizlik seferberliği için düğmeye bastı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki temizlik seferberliği için düğmeye bastı!

Göreve gelir gelmez Altındağ için çalışmalara başlayan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilk iş olarak temizlik konusunda adımlar atıldığını duyurdu.
yazar
Sinem GÜVEN
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki temizlik seferberliği için düğmeye bastı!

31 Mart seçimlerinin ardından yeniden Altındağ Belediye Başkanı olarak seçilen Veysel Tiryaki, ilçe için çalışmalarına başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, göreve hızlı başladı. Altındağ’da temizlik seferberliği için düğmeye basan Başkan Tiryaki, eldivenleri taktı, daha temiz bir Altındağ için kolları sıvadı.

ALTINDAĞ İÇİN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI!

Çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Tiryaki Altındağlı gençler ve vatandaşlarla birlikte temizlik çalışması gerçekleştirdi. Eldivenleri takan, poşeti eline alan Başkan Tiryaki’ye, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Altındağlı gençler ve vatandaşlar da eşlik etti.

“YİNE TÜRKİYE’NİN EN TEMİZ İLÇESİ OLACAĞIZ”

Geçmişte Altındağ’ın “Türkiye’nin en temiz ilçesi” ünvanına sahip olduğunu hatırlatan Başkan Tiryaki “Önceki dönemlerimizde, Altındağlı vatandaşlarımızla birlikte, ilçemizi temiz tutma, çocuklarımıza doğru örnek olma, temizlik bilinci kazandırma gibi konularda çok yol kat ettik. Düzenli gerçekleştirdiğimiz temizlik çalışmalarıyla, verdiğimiz eğitim seminerleriyle, Altındağlı vatandaşlarımızın da işbirliğiyle, pırıl pırıl bir Altındağ oluşturduk. Yine aynısını, hatta daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
Başkan Tiryaki “Hep söylediğimiz gibi, en iyi temizlik hiç kirletmemektir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya'dan Ramazan Bayramı nedeniyle yola çıkacaklara uyarı!

Bakan Yerlikaya'dan Ramazan Bayramı nedeniyle yola çıkacaklara uyarı!