ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız

Bir dönemin ardından yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Tiryaki, ilçe için önemli mesajlar verdi. Başkan Tiryaki kendisini destekleyenlere teşekkür ettiğini söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız

AK Parti'den Altındağ Belediye Başkanı Adayı olarak seçilen ve seçimi ilk sırada tamamlayan Veysel Tiryaki 4. dönemine resmen vardı.

TİRYAKİ'DEN TEŞEKKÜR SÖZLERİ

3 dönemlik üst üste yaptığı başkanlığa bir dönemlik aranın ardından dönen Tiryaki ilçe halkı için önemli sözler sarf etti. Kendisi için düzenlenen tören ile birlikte resmen görevi devralan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Altındağlıların teveccühü ile yeniden belediye başkanı olarak seçildik. Başta kıymetli Altındağlılar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Görev süremiz boyunca Altındağ için hiç yorulmadan çalışacağız" dedi.

"ALTINDAĞ BELEDİYESİ KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK

Görev dönemi boyunca hiç bir vatandaşa ayırımcılık yapılmadan herkese eşit olunacağını belirten Veysel Tiryaki “Tek arzumuz, görev ve hizmet bayrağımızı daha yükseğe taşımak. Altındağlı hemşehrilerimize layık olmak için üstün gayret sarf edeceğiz, Altındağ Belediyesi kapısı her zaman olduğu gibi herkese açık olacak” dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 15 yıllık dönemini 20 yıla kadar uzatma imkanına sahip oldu. 2029 yılında kadar ilçede Belediye Başkanı olarak görevini sürdürecek Başkan Tiryaki, ilçede en uzun süre belediye başkanı yapacak isimler arasına adını yazdırmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Yavaş, Ankara'nın CHP’li belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek!

ABB Başkanı Yavaş, Ankara'nın CHP’li belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek!