ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin inceleme çalışmalarında son durağı Millet Bahçesi oldu

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin inceleme çalışmalarında son durağı Millet Bahçesi oldu

Göreve geldiği ilk günlerden itibaren ilçe genelinde kapsamlı bir inceleme süreci başlayan Başkan Tiryaki önemli noktalara gitmeye devam ediyor. İlçenin son durumuna daha iyi hakim olma faaliyetlerinde çok sayıda görevli yer alıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin inceleme çalışmalarında son durağı Millet Bahçesi oldu

Altındağ ilçesinde yeniden göreve gelen Belediye Başkanı Veysel Tiryaki son günlerde ilçe genelinde insanların ihtiyaç ve keyfi olarak vakit geçirdiği yerleri denetliyor. Başkan Tiryaki tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi talimatını veriyor.

BAŞKAN TİRYAKİ MİLLET BAHÇESİNİ İNCELEDİ

Bu kapsamda son günlerde parklar, mesire alanları ve kurbanlık yerleri gibi yerleri inceleyen ve sorunları not eden Başkan Tiryaki son olarak Altındağ Millet Bahçesini inceledi. Yapılan inceleme ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı paylaşımda “Başkent Millet Bahçesinde incelemelerde bulunduk. Başkentin önemli rekreasyon  alanlarından olan Millet Bahçesi farklı foksiyonlarıyla Ankaralılar tarafından yoğun olarak kullanılıyor” dedi.

Alanda görevli isimlerden işleyiş hakkında bilgiler alan Başkan Tiryaki, Millet Bahçesinin çeşitli alanlarını ekipleri ile birlikte gezdi. Dikkatli bir şekilde kendisine anlatılanları dinleyen Başkan Tiryaki görev arkadaşları ile alana dair istişarelerde bulundu.

Gezdiği spor tesislerinde vatandaşlarla konuşan ve onların kendisinden istediklerini dinleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin bu alanlarda da olası sorunlara dair gerekli girişimlerde bulunması bekleniyor. 

GEÇİŞ DÖNEMİ

Bu dönemin bir geçiş dönemi olmasından dolayı Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin işleyişe hakim olması adına inceleme çalışmalarına devam etmesi bekleniyor. Daha önce 3 dönem aynı görevi yapan başkanın arayı çabuk kapatması ön görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti! Fenerbahçe - Olimpiakos maç sonucu

Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti! Fenerbahçe - Olimpiakos maç sonucu