Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı

Anneler Günü, bu yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanacak. Belediyeler Anneler Gününün hemen öncesinde bir dizi programa imza atarken Altındağ Belediyesi, bu yıl da anneleri unutmadı. Bu yıl 12 Mayıs tarihine denk gelen Anneler Günü, Altındağ’da duygu ve coşku dolu bir programla kutlandı.

Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı

Bu yıl 12 Mayıs tarihinde Anneler Günü kutlanıyor olacak. Anneler Günü için hazırlıkları devam eden vatandaşlar hediye almak için son hazırlıklarına imza atarken Altındağ Belediyesi, bu yıl da anneleri unutmayarak önemli bir etkinliğe imza attı.

Altındağ’da Anneler Günü etkinlikleri başladı. 12 Mayıs Anneler Günü Altındağ’da duygu ve coşku dolu bir programla kutlandı. Altındağ Belediyesi Şair Baki Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Programın açılış konuşmasını Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki yaptı. Anneler Gününe özel olarak hazırlanan program, Altındağlı vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANI DR. TİRYAKİ: “ANNELER BAŞ TACIMIZ''

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, ”Anneler baş tacımız… Anne sevgisi her sevgiden üstündür. Annelerimizin kıymetini yalnızca Anneler Günü’nde değil, her gün bilmeliyiz. Cennet annelerin ayakları altındadır... Şehit ve gazi anneleri ve eşleri başta olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı

Başkan Tiryaki, konuşmalarının ardından anne konulu şiirlerden dörtlükler okuyarak, katılımcıları duygulandırdı. Şair Sezai Karakoç’tan dörtlükler okuyan Başkan Tiryaki, Şair Mehmet Atilla Maraş’ın “Aney” isimli duygu yüklü şiirini de seslendirdi. Başkan Tiryaki, daha sonra İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiirini okudu.

Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı - Resim : 2

Salonda bulunan misafirler gözyaşlarına boğuldu. Başkan Tiryaki daha sonra, programa katılan şehit annelerine, şehit evlatlarının aziz hatırasını yaşatması için dikilen fidanların sertifikalarını takdim etti.

Altındağ Belediyesi Anneler Günü'nü coşkuyla kutladı - Resim : 3

Programda ayrıca, Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyesi kadınların “Anne” konulu eserleri sergilendi. Sergiye katılan eserler büyük beğeni topladı. Program, Altındağ Belediyesi Koro Şefi Cengiz Taşkent ve koro ekibinin Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı “Yeşilçam Şarkıları” konseri ile sona erdi. Altındağlılar anlamlı etkinlik için belediyeye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER