Altındağ Belediyesi Anneler Gününü düzenlediği program ile kutladı

Dünya genelinde farklı günlerde kutlanmasına karşın amacı aynı olan Anneler Günü, insanların hayatında annenin ne kadar özel bir şahsiyet olduğunu vurguluyor. Ülkemizde Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü duygusal anlara sahne oluyor.

Altındağ Belediyesi Anneler Gününü düzenlediği program ile kutladı

Anneler Günü, bireysel olarak insanların annelerine ve çevresindeki annelere hediyeler takdim edip onların gününü kutlamasına ek olarak, geniş katılımlı etkinliklere de sahne oluyor. Düzenlenen etkinlik ve programlarda annenin fedakarlığı ve evlatlarına olan bağlılık dile getiriliyor.

Altındağ Belediyesi de ilçedeki anneleri onurlandırmak ve onlara adanan bu günü ifade ettiği anlama değinmek için bir program organize etti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin de katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı.

Altındağ Belediyesi Anneler Gününü düzenlediği program ile kutladı

"ANNELERİN DUASINI ALMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Yoğun katılımlı bir şekilde gerçekleştirilen programda konuşan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Anneleri bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Annesi sağ olan herkes kıymetini iyi bilsin, duasını alsın. Annelerin duasını almak çok önemli. Annelerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu vesileyle başta şehit anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Tiryaki, Sezai Karakoç'tan Evin Ölümü şiirini seslendirirken hüzünlendi.

Altındağ Belediyesi Anneler Gününü düzenlediği program ile kutladı - Resim : 2

Törende ayrıca Anadolu'da Kadın adlı yarışmanın dereceye giren isimlerine ödül takdiminde bulunuldu. Program verilen önemli mesajların ardından sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER