Altındağ Belediyesi duyurdu: Peçenek Mesire Alanı 8 Aralık'ta kapanacak

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamayla mevsim koşulları nedeniyle Peçenek Mesire Alanı'nın ziyaretlere kapatılacağı duyuruldu. Kapanış tarihi ise 8 Aralık olarak açıklandı.

Peçenek Mesire Alanı 8 Aralık'ta kapanacak

Sadece Altındağlıların değil aynı zamanda tüm Ankaralıların da gözde mesire alanları arasında gösterilen Peçenek Mesire Alanı hakkında yeni karar açıklandı. Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 8 Aralık tarihi itibariyle Peçenek Mesire Alanı'nın mevsim koşulları nedeniyle kapatılacağı açıklandı.

ANKARALILAR DİKKAT: PEÇENEK MESİRE ALANI KAPANIYOR!

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Kıymetli hemşehrilerimiz, Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanımız 8 Aralık'tan itibaren mevsim koşulları nedeniyle kapanacaktır. Gelecek sene görüşmek üzere..." ifadelerine yer verildi.

Altındağ Belediyesi duyurdu: Peçenek Mesire Alanı 8 Aralık'ta kapanacak

Mevsim koşulları nedeniyle Peçenek Mesire Alanı 8 Aralık 2025 Pazartesi günü itibariyle ziyaretlere kapatılacak. Bu süreçte mesire alanının bakım çalışmaları da gerçekleştirilecek ve yeni sezona hazır olması sağlanacak. Parkın önümüzdeki bahar mevsiminde yeniden ziyarete açılması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER