Altındağ Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı

Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ödemeleri mayıs ayının son günleri ile beraber vergi mükellefleri için gündeminde yer almaya başladı. Mayıs ayında ödenmesi gereken vergilere ilişkin belediyelerden açıklama gelmeye devam ederken Altındağ Belediyesi de bir hatırlatmada bulunarak ödeme kanallarını açıkladı.

Altındağ Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı

Mülk sahipleri tarafından yılın belirli dönemlerinde ödenmesi gereken Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ile ilgili detaylar mayıs ayının son günlerinde bir kez daha gündeme geldi. Belediyelere ödenmesi gereken vergiler mükellefler için günün önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Vergi ödeme yükümlülüğü bulunan kişilerin ödemelerini zamanında yapması büyük bir önem taşırken Altındağ Belediyesinden de bir hatırlatma geldi.

Altındağ Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşlara 2024 yılı Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam Vergisi ilk taksit ödemelerinin son gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlatarak ödeme kanalları hakkında bilgiler verdi.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ NASIL, NE ZAMAN ÖDENİR?

Altındağ Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine ilk taksitlerini 31 Mayıs 2024 tarihine kadar ödemeleri gerektiğini hatırlattı.

Altındağ Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı

Belediyelere ödenen emlak ve çevre temizlik vergilerinde vatandaşların faizle karşılaşmaması için vergilerini belirtilen tarihlerde ödenmesi konusunda hassas davranılması gerektiği kaydedildi. Altındağ Belediyesi, ödeme kanallarını da resmi internet sitesi üzerinden paylaştı. Buna göre vatandaşlara banka ve belediyenin hizmet binalarında vezne yoluyla da ödeme imkanı verileceğini ifade eden Altındağ Belediyesinin paylaştığı detayları derledik.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ NEREYE ÖDENİR?

Altındağ ilçesindeki vergi mükellefleri, tahsilat bürolarının yanı sıra VakıfBank, Halkbank, DenizBank, Albaraka, Garanti ve Ziraat Bankası üzerinden 31 Mayıs’a kadar ödemelerini yapabilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER