Altındağ Belediyesi haşere ile mücadele konusunda vatandaşların şikayetlerine göre hareket ediyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde devam eden ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu konuda ilçe sakinlerinin taleplerini önemseyen Altındağ Belediyesi vatandaşlara bir çağrıda bulundu.

Altındağ Belediyesi haşere ile mücadele konusunda vatandaşların şikayetlerine göre hareket ediyor

Bahar aylarının en büyük olumsuzlukları arasında vektör olarak tanımlanan canlılar yer alıyor. Sivrisinek, karasinek ve zararlı haşereler olarak nitelendirilebilecek vektörler konusunda Altındağ'da yoğun bir ilaçlama döneminden geçiliyor.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Hastalık taşımaları ile de dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunan bu canlılar özellikle havaların sıcak olması ile meydana çıkıyor. Bu haşerelerin vatandaşların yaz aylarında kendilerini attığı park ve mesire alanları gibi yerlerde fazlalaşması nedeniyle Altındağ Belediyesi ekipleri düzenli olarak ilaçlama faaliyetlerinde bulunuyor.

Bu konu hakkında ilçe sakinlerinin taleplerine cevap veren Altındağ Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşımda bulunuldu. Söz konusu paylaşımda “Havaların ısınmasıyla birlikte, böcek ve haşerelerden duyulan rahatsızlığın arttığını biliyoruz. Bu nedenle, Altındağ Belediyesi olarak ilçemiz genelinde sokaklarımızı düzenli olarak ilaçlıyoruz" denildi ve vatandaşların bu konuda kendilerinden ne talep ettiği soruldu.

Altındağ Belediyesi haşere ile mücadele konusunda vatandaşların şikayetlerine göre hareket ediyor

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ BEKLENİYOR

Çalışmaların yoğunlaşmasını istenildiği noktayı söylemek isteyen Altındağlı vatandaşlar 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezinden veya 0552 444 3919 numaralı WhatsApp hattında ilgili birimler ile irtibata geçebilecek.

Altındağ Belediyesi tarafından yapılan ilaçlama işlemlerinin hava sıcaklıklarının devam ettiği anlara kadar sürmesi bekleniyor. Konuya dair belediyeden ilgili birimler ilçe halkına gerekli bilgilendirmede bulunuyorlar.

SONRAKİ HABER