Günümüzde hem ülkemizde hem de dünya genelinde binlerce insan farklı alanlarda bağımlılıkla mücadele ediyor. Bu noktada bağımlılık sorunu yaşayan insanların sıkıntılarını gidermek ve onları topluma kazandırmak adına resmi ve özel kurumlar aktif olarak çalışmalar gerçekleştiriyor.
Altındağ Belediyesi de bu noktada hem ilçede hem de şehir genelindeki insanlara yardımcı olabilmek adına Hayata Sarıl Danışmanlık Merkezi adlı birimini faaliyete açtı.
"ANKARA'DA ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURACAK"
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yönetim olarak açtıkları hizmet birimi hakkında bir paylaşımda bulundu. Başkan Tiryaki "Altındağ Belediyesi olarak, bağımlılıkla mücadelede yepyeni bir umut kapısı aralıyoruz. Hayata Sarıl Danışmanlık Merkezi'miz Ankara'da önemli bir boşluğu dolduracak. Merkezimizin bağımlılığın her türlüsüyle mücadele eden herkese umut, destek ve güç kaynağı olmasını diliyoruz" dedi.
HASTALARIN KİMLİKLERİNİN GİZLİ TUTULMASINA ÖNEM VERİLİYOR
Belediye Başkanı Tiryaki'nin üzerinde durduğu konulardan birisi de hastalar ile gizlilik ilkesine dayanılarak görüşülmesi oldu. Veysel Tiryaki buradan faydalanmak isteyenlere, tüm çalışmalarının gizlilik ilkesine göre gerçekleştirildiğini belirtti.
Hayata Sarıl Danışmanlık Merkezi Altındağ Önder mahallesinde hizmetine devam ediyor.