Altındağ Belediyesi ilçedeki kadınlara Ankara'yı gezdiriyor

Altındağ Belediyesi ev sahipliği yaptığı önemli yapıları farklı yerlerden gelenlerin görmesi kadar kendi ilçe sakinlerinin görmesine de büyük önem veriyor. Bu kapsamda belediye tarafından kültür gezileri düzenlenmeye başlanıldı.

Altındağ Belediyesi ilçedeki kadınlara Ankara'yı gezdiriyor

Başkent Ankara'nın merkezinde bulunan ve şehrin oluşmaya başladığı noktada bulunan Altındağ geçmişten günümüze ışık tutan müze ve tarihi eserlere ev sahipliği yapıyor. Ankara'nın farklı yerlerinden bölgeyi ziyarete gelen vatandaşlar sosyalleşme ve yeni yerler görme fırsatı yakalıyor.

Altındağ Belediyesi'de büyük ilgi gösterilen yerleri kendi vatandaşlarından görmeyenler için harekete geçti. Altındağlı kadınlara yönelik sık sık programlar gerçekleştiren Altındağ Belediyesi bu seferde kadınları kültür gezisine çıkardı.

KADINLARA ÖZEL GEZİLER BAŞLADI

Çamlık ve Karakum Kadın Eğitim ve Kültür Merkezlerine üye olan Altındağlı kadınlar kendileri için düzenlenen gezi kapsamında Ulucanlar Cezaevi Müzesi ve PTT Pul Müzesi ve Hacı Bayram Veli Camisini ziyaret ettiler.

Altındağ Belediyesi ilçedeki kadınlara Ankara'yı gezdiriyor

Gün boyu ilçenin önemli yapılarını görme fırsatı yakalayan kadınlar mutlu ve bilgili bir şekilde evlerine döndü. Yapılan geziler ile ilgili Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de görüşlerini bildirdi.

"GEZİLERİMİZ DEVAM EDECEK"

Başkan Tiryaki "Altındağlı kadınların yaşadıkları şehri daha yakından tanımalarını istiyoruz. Bunun için Ankara’nın tarihi ve turistik yerlerini keşfetmelerine imkân sağlayacak bir gezi düzenledik. Gezilerimiz, diğer merkezlerimize üye kadınlarla ve farklı rotalarla devam edecek" diyerek yaz boyu benzer programların olacağının sinyallerini verdi.

İlçede yaşayan kadınların bu gezilere ilgisi olduğu biliniyor. Kadınlar kendilerine özel olarak organize edilen bu geziden dolayı belediye yönetimine teşekkürlerini iletiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER