Altındağ Belediyesi kadınlar için eğitici ve öğretici seminerler düzenlemeye devam ediyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kadınların bilgi ve birikimlerini arttırma seferberliği başladı. Bu konuda Altındağ Belediyesi alanında uzman kişileri ilçe kadınları ile birlikte düzenlenen seminerlerde bir araya getiriyor.

Altındağ Belediyesi kadınlar için eğitici ve öğretici seminerler düzenlemeye devam ediyor

Altındağ'da kadınları merkezine alan ve onları daha donanımlı hale getirme amacında olan programlar yoğun bir şekilde sürüyor. Altındağ Belediyesi tarafından ilçenin farklı kesiminden vatandaşları kendilerini özel hissettirecek şekilde etkinliklerde bir araya getiren Belediye yönetimi çalışmaların aynı şekilde devam edeceği mesajını veriyor.

Altındağ Belediyesi kadınlar için eğitici ve öğretici seminerler düzenlemeye devam ediyor

ALTINDAĞLI KADINLARIN KİŞİSEL GELİŞİMİ DEVAM EDİYOR

Son dönemde ilçe kadınları için bir çok etkinlik gerçekleştiren Altındağ Belediyesi kadınların sosyal anlamda gelişmesini ve bilinçlenmesini hedeflediklerini vurgulamıştı. Bu nedenle Altındağlı kadınlarında kendilerine özel olarak hazırlandığı programlara ilgisinin yüksek olduğu gözlemlendi.

Altındağ Belediyesi kadınlar için eğitici ve öğretici seminerler düzenlemeye devam ediyor - Resim : 2

İlçede son olarak Altındağlı kadınlar için Tiroid hastalığına dair bir seminer düzenlendi. Dünya Tiroid Günü dolayısıyla bu konunun seçildiği seminer Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Demet Çorapçıoğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirildi. Uzman doktorların yer aldığı bu seminerde Altındağ'da yaşayan kadınlar bu hastalığa dair merak ettiklerini ve nasıl davranmaları gerektiğini sorarak öğrenme fırsatı yakaladılar.

OBEZİTE TEHLİKESİ

Tiroud hastalığı tıp literatüründe obeziteye kapı açan bir rahatsızlık olarak nitelendiriliyor. Vücutta bu hastalık baş gösterdiği zaman aşırı kilo almaya uzanan bir süreç başlayabiliyor.

SONRAKİ HABER