Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki seçim döneminde gerçekleştirdiği propagandalar arasında ilçeyi yeşillendireceklerinden bahsetmişti. Başkan Tiryaki başkanlığa oturduktan sonra bu konuda çalışmalara başladı.

Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor

Başkan Tiryaki 31 Mart seçimleri öncesinde ilçe için pek çok proje açıklamıştı. Geçmiş yıllardaki görevinde gerçekleştirdiği çalışmalara atıfta bulunan Veysel Tiryaki yeni dönemde de aynı hassasiyete sahip olacağını dile getirmişti.

ORMAN YAPMA SÖZÜ VERİLMİŞTİ

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki seçim öncesinde verdiği sözler arasında en çok dikkat çekenlerden birisi kente kazandırılması planlanan yeşil alanlar olmuştu. Bu dönemde Hüseyingazi Kent Meydanı, Altındağ Kent Çiftliği ve Altındağ Kent Ormanı adlı alanları duyuran Başkan Tiryaki devam eden çalışmalara kapsamında sahaya indi.

Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor

Başkan Tiryaki beraberindeki isimler ile birlikte Altındağ Kent Ormanının yapılması planlanan alana gitti. Burada yapılan incelemelerde sürecin nasıl ilerleyeceği, ormanın nasıl bir alanı kapsayacağı gibi konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki “Altındağ Kent Ormanı projemiz için arazide incelemelerde bulunduk. Söz verdiğimiz projeleri birer birer hayata geçireceğiz inşallah” dedi.

Altındağ Belediyesi Kent Ormanı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor - Resim : 2

YEŞİL ALAN KAZANDIRMANIN ÖNEMİ

Yerleşim yerlerinin fazlalaşması ve nüfus yoğunluğunun artması doğa ile iç içe olmanın değerini gözler önüne serdi. Bu anlamda yapılan fidan dikme ve orman oluşturma projeleri ile insan ve toplum sağlığına fayda sağlanması hedefleniyor.

SONRAKİ HABER