Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanında kontrollerini sürdürüyor

Kurban Bayramı için heyecanlı geri sayımın başladığı dönemde kurban alacak olan vatandaşlar da sık sık kurban çadırlarını ziyaret ediyor. Belediyelerce belirlenen alanlara kurulan kurban çadırlarında denetimler devam ederken Altındağ Belediyesi ilçedeki satış alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanında kontrollerini sürdürüyor

Başkent Ankara'da kurban bayramı telaşı devam ediyor. Kurban Bayramı için hazırlıklar devam ederken kurban alacak olan vatandaşların kurban satış yerlerine ziyaretleri de sürüyor. Ankara'nın Altındağ ilçesinde de belediye tarafından hazırlanan kurban satış alanında denetimler devam ediyor.

Altındağ’da kurbanlıklara sıkı kontrol yapıldığı bilgisi verilirken Altındağ İlçe Tarım Müdürlüğü ile Altındağ Belediyesi Veteriner ve Zabıta ekipleri, Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı’nda denetim gerçekleştirmeye devam ediyor.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ KURBAN SATIŞ ALANINDA SAĞLIK VE EVRAK KONTROLÜ

Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanı’nda gerçekleşen denetimlerde Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı, Altındağ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Emre Çınar, Ankara İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Onur Çavuşmirza, Altındağ İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alper Koçaker, Ankara İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Muhammet Eren Aslan da katıldı. Ekipler tarafından yapılan kontrolde kurbanlıkların kulak küpeleri ve evrak kayıtları incelendi.

Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanında kontrollerini sürdürüyor

Kulak küpelerinin tam olmasına büyük özen gösteren ekipler, hayvanların yaşları ve damızlık olup olmadığını da inceledi. Kurbanlıkların, sağlık raporları ve pasaportları da gözden geçirilirken denetimlerin devam edeceğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Kurban Bayramına az bir süre kala Kurban Satış Alanı’nda kontrollerimizi büyük bir titizlikle sürdürüyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Altındağ Belediyesi Kurban Satış Alanında kontrollerini sürdürüyor - Resim : 2

Başkan Tiryaki, ''Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini sorunsuz yerine getirmelerini sağlamak için her türlü tedbiri almaya dikkat ediyoruz. Kurban Satış Alanımıza gelen vatandaşlar, buradan gönül rahatlığıyla kurban alışverişi yapabilirler.'' diyen Başkan Tiryaki, ''Ekiplerimiz, Kurban Satış Alanı’nda bakım ve onarım çalışmaları da gerçekleştirdi. Hijyen en hassas olduğumuz nokta. Gereken tüm hijyen tedbirleri alındı. Ekiplerimiz Kurban Bayramı bitene kadar sahada olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER