Konu ile ilgili açıklama Altındağ Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapıldı. Yapılan açıklamada ilçe genelinde halk sağlığını ve güvenliğini tehdit eden ve kötü görüntüye sahip olan metruk yapıların yıkıldığı ifade edildi.
Belediye, açıklamasında vatandaşların ulaşabileceği kanalları da duyurdu. Altındağ'ın daha da güzelleşmesi için çalışacaklarını ifade eden Altındağ Belediyesi, destek verenlere teşekkür etti.
"GELEN İHBARLARA MUTLAKA DÖNÜŞ YAPIYORUZ"
Belediye, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:
"Metruk yapılar ile mücadelemiz tüm hızıyla devam ediyor.
İlçemiz genelinde halk sağlığını ve güvenliğini tehdit eden, kötü görüntüye sebep olan metruk yapıları yıkıyor, daha güzel yaşam alanları oluşturuyoruz. Bu konuda önceliği vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen ihbarlara veriyoruz. Bize gelen tüm ihbarlara mutlaka dönüş yapıyoruz.
Bize 444 3919 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezimiz ve 0552 444 3919 numaralı WhatsApp ihbar hattımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Altındağ’ı daha da güzelleştirmek için bize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz"
Belediye, kendilerine ulaşan her türlü ihbarı değerlendirdiklerinin altını çizdi. İlçe genelinde halk sağlığını tehdit eden yapılar tek tek yıkılıyor.