Altındağ Belediyesi nerede? Altındağ Belediye Başkanı kimdir?

Ankara'nın merkezi ilçesi olan kentin eski yerleşim yerlerinden olan Altındağ günümüzde çok sayıda insanı bünyesinde ağırlıyor. İlçenin konumu ve şehrin öneminden dolayı çok sayıda kamu ve özel iş bu ilçede sonuçlandırılıyor.

Altındağ Belediyesi nerede? Altındağ Belediye Başkanı kimdir?

Bu nedenle yüzbinlerce insanın yaşadığı Altındağ'ın nüfusu gün içinde çevre ilçelerden gelen insanlar ile çok daha fazla rakamlara ulaşıyor. Bu kapsamda Altındağ Belediye Binasının nerede olduğu konusunda vatandaşlar bilgi sahibi olmak adına araştırmalarda bulunuyor.

VATANDAŞLAR ÇOK SAYIDA İŞİNİ BELEDİYEDE GERÇEKLEŞTİRİYOR

Altındağ Belediyesinde vatandaşlar kişisel ya da belirli bir toplumun ortak sorununu gerekli yerlere iletebiliyor. Maddi durumu iyi noktada olmayan vatandaşlar yardım almak için belediyeye başvururken bir yandan da zorunlu vergi ödemelerini gerçekleştiriyor.

İlk defa Altındağ Belediyesine gidecek vatandaşlar internet üzerinden belediyenin nerede olduğunu ve kendilerine yardımcı olacak bir irtibat numarası arıyor. Konu ile ilgili en net ve sağlıklı bilgi ise Altındağ Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden alınabiliyor.

Altındağ Belediyesi nerede? Altındağ Belediye Başkanı kimdir?

ALTINDAĞ BELEDİYESİ GÜNCEL İRTİBAT BİLGİLERİ

Altındağ Belediyesi internet sitesinde yer alan bilgilere göre güncel açık adres Altındağ Belediyesi Hizmet Binası , Zübeyde Hanım Mah. 657. Cadde No:14, Altındağ - Ankara/Türkiye şeklindedir. Başka yerlerde bulunan ya da belediyeye gitmeye durumu olmayan insanlar ise 0 312 507 00 00 telefon numarasından gerekli birimlere ulaşabilirler.

Haber Ankara özel haberidir. Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER