ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediyesi parklarda temizlik atağı başlattı

Altındağ Belediyesi parklarda temizlik atağı başlattı

Havaların ısınması ile beraber park ve bahçelere daha fazla gidilmeye başlandı. Park ve bahçelerde temizlik çalışmasının yapılması büyük bir önem taşırken Altındağ Belediyesi de ilçede kapsamlı bir temlik atağı başlattıklarını ifade etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Altındağ Belediyesi parklarda temizlik atağı başlattı

Başkent Ankara'da ilçe belediyelerinin çalışmaları yakından takip ediliyor. İlçe belediyeleri tarafından yapılan çalışmaları Ankaralılara aktarmaya devam ederken Altındağ Belediyesinin temizlik atağı başlattığı öğrenildi. Altındağ'da parkların yaz mevsiminde yeniden canlandığını ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, ilçe genelinde bakımsız kalan tüm parklarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları başlaması için talimat verdi. 

Altındağ Belediyesi, vatandaşların aileleriyle birlikte daha düzenli bir çevrede vakit geçirmeleri için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Altındağ Belediyesine bağlı ekipler, ilçede bakımsız kalan parklarda detaylı bakım, onarım, tadilat ve peyzaj çalışmasına başlarken kapsamlı çalışmanın köşe bucak yapıldığı kaydedildi. 

ALTINDAĞ'DA PARKLARA YOĞUN BAKIM

Parklarda gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak ilçemizde bakımsız kalan tüm parklarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. Bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. 

Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Geçmiş dönemlerimizde de olduğu gibi yeşil alanlara ve parklara çok önem veriyor, parkların yeni yapılmış gibi bakımlı ve temiz olmasına çok dikkat ediyoruz" ifadelerini kullandı. Altındağ Belediye Başkanı tiryaki ayrıca, "Havaların ısınmasıyla birlikte parklar Altındağlı vatandaşlarımızın hem sosyalleştiği, hem de nefes aldığı ortamlara dönüşüyor.

Vatandaşlarımız parklarda güzel havanın tadını çıkarıyor.'' dedi. Bu çerçevede ekiplerin, bir yandan da mevsimlik çiçek dikme çalışmalarına devam ettiğini duyuran Başkan Tiryaki, Altındağ'ın tüm parklarını ve Hamamönü bölgesini çiçeklerle donatacaklarını ifade etti. 

Altındağ'da yıpranan oyun alanlarını yenileyen, yabani otların temizliğini yapan ekipler, bir taraftan da çim biçme ve mevsimlik çiçek dikimi de gerçekleştirmeye devam ediyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Öğretmenler neden grevde? Öğretmenler grevi ne zaman sona erecek

Öğretmenler neden grevde? Öğretmenler grevi ne zaman sona erecek