Altındağ Belediyesi Pazar buluşmasında 3 mahalle daha misafir edildi

Altındağ Belediyesi tarafından her pazar organize edilen yemekli buluşmada sıradaki konuklar Battalgazi, Beşikkaya ve Karapürçek mahallesi sakinleri oldu. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de buluşmada yer aldı.

Altındağ Belediyesi Pazar buluşmaları devam ediyor

Altındağ ilçesinde yaşayan insanlardan her hafta farklı mahalleden insanlar belediye tarafından organize edilen Pazar buluşması adlı organizasyona davet ediliyor. Vatandaşlar aile ve arkadaşlarıyla dahil olduğu program aracılığıyla hafta sonu boş zamanını değerlendirme ve sorunlarını ilçe yetkililerine iletme imkanı elde ediyor.

Altındağ Belediyesi Pazar buluşmasında 3 mahalle daha misafir edildi

"RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN"

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de buluşmalarda yer alarak samimi ortamda bizzat yer alıyor. Vatandaşların masalarını gezip onlarla sohbetler eden Başkan Tiryaki genele yönelik bir konuşma gerçekleştirerek belediye olarak hedef ve projelerinden bahsediyor.

Altındağ Belediyesi Pazar buluşmasında 3 mahalle daha misafir edildi - Resim : 2

Son gerçekleşen ve 3 farklı mahalleden vatandaşların katıldığı buluşma ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Tiryaki "Battalgazi, Beşikkaya ve Karapürçek mahalle sakinlerimizle, İlçe Başkanımız Sn. Fatih Bildik, ilçe teşkilat mensuplarımız ve meclis üyelerimizin de katılımı ile Pazar buluşmamızda bir araya geldik. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Yüzbinlerce insanın yaşadığı Altındağ'da vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmek adına benzer buluşma programları organize ediliyor. Başkan Veysel Tiryaki'de yer aldığı programlarda vatandaşların taleplerini alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER