ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi

Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mesaisine yoğun bir tempoda devam ediyor. Altındağ'ın gelişmesi ve güzelleşmesi için çeşitli adımlar atılırken Peçenek Mesire Alanının açılışı için beklenen açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi

Altındağ, Ankara'nın potansiyeli yüksek ilçeleri arasında yer alıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de ilçeyi karış karış gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi almayı sürdürüyor. Altındağ ilçesinin gelişmesi, güzelleşmesi ve Ankaralıların uğrak noktası olması için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, son olarak Peçenek Mesi Alanının hayata kazandırılacağına işaret ederek yeni bir açıklamaya yer verdi. 

Altındağ Belediyesi, ‘’Özlem bitiyor, Peçenek mesire alanı açılıyor.'' ifadeleri ile duyurduğu açılışa ilişkin program bilgilerini paylaştı. Yapılan açıklamanın ardından Altındağlı vatandaşların en çok tercih ettiği dinlenme alanlarının başında yer alan Peçenek Mesire Alanının yeniden ziyaretçileri ile buluşacağı öğrenildi.

BAŞKAN TİRYAKİ: "18 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ AÇIYORUZ"

Peçenek mesire alanı, bir süredir devam eden bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından 18 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açıyor. Bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile bir süredir kapalı olan Peçenek Mesire Alanı, haftaya açılış yapmak üzere gün sayıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Peçenek Mesire Alanı'ndaki çalışmaları yerinde incelerken son düzenlemelerin de tamamlanması için talimat verdi.

Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, "Peçenek Mesire Alanımız açıldığı günden itibaren Altındağlı hemşehrilerimizin büyük ilgi gösterdiği bir yer. Hemşehrilerimiz burada hem şehir hayatından uzaklaşarak rahat bir nefes alıyor, hem temiz havanın tadını çıkarıyor, hem de aileleriyle, sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirme imkanı buluyor. Burası aynı zamanda çocuklar için de çok keyifli bir yer. Çocuklarımız oyun gruplarında gönüllerince ve güvenli bir şekilde eğlenebiliyor" değerlendirmesinde bulundu.

Peçenek Mesire Alanı'nda bir süredir devam eden tadilat, bakım ve onarım çalışmalarının hızla tamamlandığını da sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki, "Baharın en güzel zamanlarını yaşıyoruz. Havalar böyle güzel ve güneşli iken hemşehrilerimizi daha fazla mesire alanından mahrum etmek istemiyoruz. Çalışmalarımızı 1 hafta içinde tamamlayacağız. Peçenek Mesire Alanımızı haftaya hizmete açacağız" ifadelerini kullandı. 18 Mayıs tarihinde açılışı yapılacak olan alana da tüm Ankaralıları davet etti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanlığı Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde üst düzey bazı isimlerin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı

İçişleri Bakanlığı Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde üst düzey bazı isimlerin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı