ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediyesi tadilata alınan müze ve mesire alanı hakkında bilgiler verdi

Altındağ Belediyesi tadilata alınan müze ve mesire alanı hakkında bilgiler verdi

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Altındağ'da vatandaşlar ilçede vakit geçirebileceği alanlara gitmeye başladı. Belediye birimleri de daha iyi hizmet verilmesi için bazı noktalarda tadilat çalışması başlattığını duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediyesi tadilata alınan müze ve mesire alanı hakkında bilgiler verdi

Altındağ ilçesinde 31 Mart sonrasında göreve gelen yeni yönetim hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Bayram öncesi temizlik ve bakım faaliyetleri yürüten Altındağ Belediyesi bazı yerlerde yenileme çalışması başlattı.

Altındağ ilçesinde Belediye Başkanı Veysel Tiryaki mazbatasını alır almaz işinin başına geçmiş, kendisi de bizzat ilçe vatandaşları ile beraber çöp toplama faaliyetinde bulunmuştu. Altındağ Belediyesi'ne bağlı ekiplerde sokaklarda hummalı bir temizlik çalışması başlatmıştı.

İLK DUYURU ALTINKÖY İÇİN OLDU

Bu kapsamda temizlik çalışmalarına ek olarak Altındağ Belediyesi bazı noktalarda tadilat çalışmalarına başladıklarını açıkladı. ilk olarak Altınköy Açık Hava Müzesi ile ilgili bir açıklama yapan Belediye “Altındağ Belediyesi Altınköy Açık Hava Müzemiz tadilat nedeniyle geçici bir süre ziyarete kapatılmıştır. Altınköy Açık Hava Müzesi, müze vasfına tekrar kavuşturulacak çok yakında yeniden hizmete açılacaktır” dedi.

PEÇEREK MESİRE ALANI'DA BAKIMA ALINDI

Altındağ Belediyesi tarafından Altınköy'den sonra Peçenek Mesire Alanı içinde bir çalışma süreci başlatıldığı duyuruldu. Yapılan duyuruda “Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanı tadilat nedeni ile geçici bir süre kapatılmıştır. Peçenek Mesire Alanı, sizlere daha iyi hizmet vermek için çok yakında yeniden hizmete açılacaktır” sözlerine yer verildi.

İlerleyen günlerde Altındağ Belediyesi tarafından ilçede tespit edilen alanlarda farklı çalışmalarda yürütülmesi bekleniyor. Başkan Veysel Tiryaki'de seçim döneminde çeşitli çalışmalarda bulunacaklarını ifade etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8 Nisan bankalar açık mı, kapalı mı, tam gün mü yarım gün mü hizmet verecek?

8 Nisan bankalar açık mı, kapalı mı, tam gün mü yarım gün mü hizmet verecek?