Altındağ Belediyesi tadilata alınan parkları yeniden hizmete sokmaya devam ediyor

Altındağ ilçe sınırları içerisinde yer alan insanların sıklıkla gittiği park ve mesire alanları gibi yerlerde bakım süreci başlatılmıştı. Gerekli işlemlerin tamamlandığı parklar hızlı bir şekilde yeniden vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Altındağ Belediyesi tadilata alınan parkları yeniden hizmete sokmaya devam ediyor

Ankara'nın en merkezi ilçelerinden Altındağ, sadece ilçe içindeki değil farklı ilçelerdeki vatandaşlarında gelip vakit geçirdiği alanları bünyesinde barındırıyor. Bu nedenle bu tip yerlerin temiz ve bakımlı kalması Altındağ Belediyesi tarafından en çok önemsenen konular arasında yer alıyor.

YENİLENEN ALANLAR VATANDAŞLAR İÇİN YENİDEN AÇILIYOR

Konu ilgili faaliyetlerini sürdürdüğü belirtilen Altındağ Belediyesinden konuya dair yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin de yapılan bu çalışmalar ile yakından ilgilendiği biliniyor. Geçtiğimiz günlerde açılan Peçenek Mesire Alanının altından bakım süreci tamamlanan Bisiklet Parkı her yaştan insanın kullanımına açıldı. Açılan Bisiklet Parkına gelen ve tamamlanan alanı yerinde inceleyen Başkan Tiryaki o esnada orada bulunan vatandaşlar ile sohbet etti.

Altındağ Belediyesi tadilata alınan parkları yeniden hizmete sokmaya devam ediyor

BAŞKAN TİRYAKİ BİSİKLET PARKINDA

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Tadilat, onarım ve bakım çalışmalarını hızla tamamlayarak yeni yüzüyle vatandaşlarımızı ağırladığımız Bisiklet Parkı'nda incelemelerde bulunduk, kıymetli Altındağlı hemşehrilerimizle bir araya geldik” dedi. Başkan Tiryaki ile konuşan vatandaşlar alanın açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederken çeşitli konulardaki taleplerini de dile getirdiler.

SONRAKİ HABER