ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediyesi Trabzon günlerine ev sahipliği yapıyor

Altındağ Belediyesi Trabzon günlerine ev sahipliği yapıyor

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alan Başkent Millet Bahçesi'nde yılın belirli günlerde farklı şehirlerin kültürlerini ve tarihlerini anlatmak için etkinlikler gerçekleştiriliyor. Düzenlenen etkinliklere vatandaşların ilgisi yoğun oluyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediyesi Trabzon günlerine ev sahipliği yapıyor

Bu kapsamda Ankara'da yeniden hareketli günler yaşanmaya başladı. Türkiye'nin turizm konusunda önde gelen şehirlerinden olan Trabzon kültürü başkente Altındağ'dan tanıtılıyor. Trabzon yönetimi ve ilgili kişiler tarafından düzenlenen tanıtım günleri ziyaretçilerini bekliyor. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışta da keyifli anların yaşandığı gözlerden kaçmadı.

ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKANI TİRYAKİ AÇILIŞTA YER ALDI

Ankara'nın Altındağ ilçesinde gerçekleşen tanıtım günleri programına üst düzey yetkililer katıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'de tanıtım günlerinin açılışına katılarak vatandaşların mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Tiryaki “Başkent Millet Bahçesi'nde ev sahipliğini yaptığımız Trabzon günlerinin açılışını Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu, Eski Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Metin Genç, Trabzon Valimiz Sn. Aziz Yıldırım, Kıymetli Milletvekillerimiz ve değerli misafirlerimiz ile gerçekleştirdik” dedi.

VATANDAŞLARIN YOĞUN BİR İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR

Karadeniz'in zengin bir kültüre sahip olan şehri Trabzon'un gelenek göreneklerini, yemeklerini ve tarihini anlatan tanıtım günleri 28 Nisan tarihine kadar ziyaretçilere kapılarını açmaya devam edecek. Ankara'daki Trabzonluların memleketlerine dair özlemlerini gidereceği, başkentlilerin ise farklı bir kültür ile tanışma fırsatı yaşayacağı tanıtım günlerine katılımın fazla olması ön görülüyor. Aynı alanda ilerleyen günlerde farklı memleketlere dair tanıtım günleri de düzenleneceği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da suç örgütü operasyonu düzenlendi

Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da suç örgütü operasyonu düzenlendi