ANASAYFA Altındağ Haberleri Altındağ Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 23 Nisan etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

Altındağ Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 23 Nisan etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

Ankara genelinde yaklaşan 23 Nisan bayramı öncesinden kutlama etkinlikleri başladı. Çocukların yapılan organizasyonlarda doyasıya eğlendiği görüldü.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Altındağ Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 23 Nisan etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan bayramının yıl dönümü yaklaşırken erkenden çalışmalar başladı. Özel ve resmi kurumların hazırladıkları organizasyonlara büyük ilgi gösteriliyor.

ALTINDAĞ'DA 23 NİSAN ŞÖLENİ

Bu kapsamda Altındağ Belediyesi de başta ilçe çocukları olmak üzere tüm çocukların mutlu edilmesi için kutlama etkinlikleri düzenleneceğini açıklamıştı. Bu kapsamda ilçede bulunan Başkent Millet Bahçesi'nde TRT 46. Uluslararası Çocuk Şenliği programı gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili Altındağ Belediyesi bir paylaşımda bulunan Altındağ Belediyesi “Başkent Millet Bahçemiz 29 Farklı Ülkeden gelen 500 çocuğumuza ev sahipliği yaptı. TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Programı kapsamında şenlikte yer alan ülkelerin birbirinden güzel sahne gösterileri ve kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Milletimizin umut çiçekleri çocuklarımıza güzel gösterilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

FARKLI ÜLKE ÇOCUKLARI BİR ARADA

Çeşitli ülkelerden gelen çocukları, halklarının yöresel oyunlarını oynadı. Vatandaşlarında ilgi ile takip ettiği gösteriler ve oyunlarda farklı milletlerden gelen vatandaşlar bir birleri ile kaynaştı. Bugün ve 23 Nisan günü de başta Ankara olmak üzere yurt genelinde organizasyonlar düzenlenmeye devam edecek.

Çocukların önemsendiği ve kendilerine dikkat edilmesinin bir kez daha vurgulandığı bu günde konserler ve eğlenceli programlar gerçekleştiriyor. Halk oyunları gösterileri hazırlayan çocuklar keyifli anlar geçiriyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülke gündemine oturan restoran ve kafelerdeki fiyat atışları için TBMM harekete geçiyor!

Ülke gündemine oturan restoran ve kafelerdeki fiyat atışları için TBMM harekete geçiyor!