Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Haftası etkinlikleri başladı

Gençlik Haftası'na ilişkin paylaşım yapan Altındağ Belediyesi, etkinliklerin başladığını duyurdu. Gençler için laser-run, cornhole, ok atma, dart gibi pek çok etkinliğin hazırlandığı aktarıldı.

Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Haftası etkinlikleri başladı

Altındağ Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Altındağ'da Gençlik Haftası kutlama etkinliklerinin başladığını açıkladı. Etkinlikte miniklerin pek çok etkinliğe katılarak keyifli vakit geçirdiği belirtildi.

Gençlik Haftası etkinlikleri Ankara'nın pek çok noktasında start verdi. Bu kapsamda sosyal medya hesabı üzerinden etkinliklerin başladığını duyuran Altındağ Belediyesi, etkinliklere ilişkin görüntüleri de sosyal medya üzerinden paylaştı.

ALTINDAĞ BELEDİYESİ ETKİNLİKLERİN BAŞLADIĞINI DUYURDU

Altındağ Belediyesi yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Altındağ’da Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri başladı.

Altındağ Belediyesi ile “Pentatlon Federasyonu” ve “Herkes İçin Spor Federasyonu” iş birliğiyle, Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik, neşe dolu anlara sahne oldu. Etkinlikte; laser-run, cornhole, ok atma, dart, badminton, dev janga, masa tenisi ve küçük trambolin aktivitelerine katılan gençler, gönüllerince eğlendi"

Altındağ Belediyesi'nin Gençlik Haftası etkinlikleri başladı

BELEDİYE GENÇLERE ÖZEL ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİ

Katılım sağlayan gençlerin aser-run, cornhole, ok atma, dart, badminton, dev janga, masa tenisi ve küçük trambolin gibi pek çok etkinliğe katılım sağladığı belirtti. Açık havada düzenlenen etkinliklere katılan gençlerin mutlulukları kameralara yansıdı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER