Altındağlı Yunus Emre Aydın'a Belediye Başkanı Tiryaki'den tebrik mesajı

Altındağ ilçesinde spor ve sporcuya yapılan yatırımlar meyvesini vermeye devam ediyor. Sporcuların kazandıkları başarılar ilçeleri ve ülke için gurur kaynağı oluyor.

Altındağlı Yunus Emre Aydın'a Belediye Başkanı Tiryaki'den tebrik mesajı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yaşanan sportif gelişmeler her yaştan ilçe sakinini memnun ediyor. Özellikle alt yaş gruplarından gelen haberler gelecek açısından Türk sporu için daha olumlu bir hava oluşmasına neden oluyor.

GENÇ YAŞTA ÖNEMLİ BAŞARI

Konu ile ilgili olarak Altındağlı genç sporcu Yunus Emre Aydın kendisi ve ülke için önemli bir başarıya imza attı. 15 Yaşındaki Aydın katıldığı Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonasında 3. olarak bronz madalya almaya hak kazandı. Yunus Emre Aydın'ın 3. olup bir turnuvada dereceye girmesi Altındağ Belediyesinin de dikkatinden kaçmadı.

Altındağlı Yunus Emre Aydın'a Belediye Başkanı Tiryaki'den tebrik mesajı

“GENÇLERE OLAN DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Genç Yunus'u tebrik eden isimlerden birisi de Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki oldu. Başkan Tiryaki “ Sporcumuz Yunus Emre daha önceki müsabakalarda da başarı elde ederek bizi gururlandırmıştı. Sporcumuzu ve hocalarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimize olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Şampiyonlar Altındağ’dan yetişecek, Altındağ’ın altın gençleri daha çok başarıya imza atacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Kazandığı dereceden dolayı sevinç içinde olan Yunus Emre'nin yaşadığı mutluluk gözlerinden okundu. Hocaları ve ailesi de genç sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

SONRAKİ HABER