ANASAYFA Altındağ Haberleri Mazbatasını alan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ara vermeden çalışmalara başladı

Mazbatasını alan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ara vermeden çalışmalara başladı

İlçede 4. dönemine resmi olarak aldığı mazbata ile adımını atan Başkan Tiryaki çalışmaların başına geçti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Mazbatasını alan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ara vermeden çalışmalara başladı

Büyük bir oy oranı ile bir dönemin ardından yeniden Altındağ Belediye Başkanı olarak seçilen Veysel Tiryaki Altındağ için çalışmaya başladı. Başkan Tiryaki yeni döneminin ilk hizmet paylaşımını sosyal medya hesabından yaptı.

“GÜZEL BİR ALTINDAĞ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ankara Adliyesi'nde düzenlenen tören ile mazbatasını alan Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Rabbim beni siz değerli Altındağlılara karşı mahcup etmesin. Hiç yorulmadan daha güzel bir Altındağ için çalışacağız” diyerek seçilmekten dolayı duyduğu mutluluğu ve bulunduğu konumun farkında olduğunu belirtmişti.

Seçim öncesinde ilçe için pek çok dikkat çeken vaatte bulunan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki mazbatasını almasının geride kalmasının ardından sahaya indi. Altındağ Belediye Başkanı sıfatı ile 4. döneminin ilk çalışmalarına başlayan Veysel Tiryaki devam eden çalışmalar ile ilgili sahada ekiplerin yanına gitti.

“BİSMİLLAH DİYEREK İŞE KOYULDUK”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Mazbatamızı aldık ‘Bismillah’ diyerek işe koyulduk. Daha güzel bir Altındağ için hiç durmadan çalışacağız” dedi.  Beraberindeki isimler ile birlikte ekiplerin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Veysel Tiryaki'nin yakın zamanda kendi çalışmalarına da başlaması bekleniyor.

Altındağ halkı da daha önce 3 defa görev yapan Veysel Tiryaki'yi bir kez daha göreve seçtirerek kendisine inandığını göstermiş oldu. Başkan Tiryaki'de bu kapsamda çalışacaklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Mansur Yavaş 16 Belediye Başkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti

ABB Başkanı Mansur Yavaş 16 Belediye Başkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti