18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi

Ankara'da gün içinde belirli nedenlerden dolayı elektriklerde kesintiler yaşanabiliyor. Vatandaşlarda günlük hayatlarının durması anlamına gelen kesintilerin ne zamana kadar süreceği ve neden kaynaklandığını araştırmaya başlıyor.

18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi

Bu konu ile ilgili olarak güncel olarak nerede hangi kesinti olduğu ve ne zamana kadar süreceğine dair bilgiler alınabiliyor. Başkent Edaş tarafından vatandaşlara kesintiler ile ilgili detaylı veriler aktarılıyor.

GÜNCEL ELEKTRİK KESİNTİLERİ VERİLERİ

Ankara'nın en kalabalık ilçesinde yaşanan kesintiler çok daha fazla insanın mağdur olmasına neden oluyor. Özellikle Kurban Bayramı dönemi içinde olunması ve yaz aylarının yaşanması elektrik kesintisine edilen tahammülün daha az olmasına sebebiyet veriyor. Bu konu ile ilgili olarak yaşanan bazı elektrik kesintileri şu şekilde oldu;

ÇANKAYA

18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi

18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi - Resim : 2

18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi - Resim : 3

ALTINDAĞ

18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi - Resim : 4

YENİMAHALLE

18 Haziran Ankara Çankaya, Altındağ, Yenimahalle elektrik kesintisi - Resim : 5

Yapılan bilgilendirmelerde elektrik kesintilerinin hangi mahallede ve eğer planlı ise kaça kadar süreceği gibi bilgilerde alınabiliyor. Kendi yaşadığı ilçede yaşadığı elektrik kesintisini listede göremeyen Ankaralılar ilgili birimler ile iletişime geçerek arıza kaydı oluşturabiliyor.

ÖNCEDEN BAKMANIN ÖNEMİ

Elektrik kesintilerinden dolayı mağduriyet yaşamamak için önceden Edaş tarafından verilen elektrik kesintisi bilgilerini kontrol etmek büyük kolaylık sağlıyor. Bahsi geçen ilçelerde gün içinde farklı kesintiler yaşanabilme ihtimali bulunuyor. Ankara'nın diğer ilçelerinde yaşanan elektrik kesintisini öğrenmek için Edaş internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER